bethesdafanboy123 Automata gdje je glavni lik žena, ali ta igra je pravljena da bude igra, a ne propaganda.
Hmmm, Automata se Bas bavi teskim i filozofskim tematikama, Puno kompleksnijim nego jedan TLoU ili Spiderman Koje navodis. Da ne spominjem da je U NieR Replicant jedan od glavnih likova Intersex. E sada Sto je taj lik napisan, meni osobno, neuporedivo bolje od nekih slicnih u razvikanim igrama, je drugi par opanaka.
Mislim da tebi ne pase zapadnjacki Tip igara i mozda se trebas vise fokusirati na azijske, posebice jer je tamo gp vecinom u prvom planu.
Meni osobno su zapadnjacke igre smor (Cast izuzecima tipa Doom, HL, Witcher), ponajvise po pitanju gameplay-a, a onda jos na to dodam pisanje koje nerijetko pokusava biti duboko, a ispadne vrlo plitko i predvidljivo. E sad Dali je glavni lik crn, bijel, zut, gej, hetero, potpuno nebitno ako je lose napisan.
Ono sto hocu reci, igraj Ono Sto ti se svidja, ne preorderaj i ne zamaraj se nebitnim stvarima. Vidit ces da CE ti biti Puno lakse. Ja Sam naucio gledati svoja posla i konzumirati Ono Sto meni Pase, a na druge se Bas previse ne obazirem niti me njihovi zivoti zanimaju. Sebicno od mene? Mozda. Ali nemam odavno volje i snage za borbe s vjetrenjacama.
bethesdafanboy123 Moj problem nije bio to što ja igram, nego to što se dijele nagrade igrama koje to ne zaslužuju
Ali Sto te to sekira? To je jebena nagrada koja nema nikakvog utjecaja na tvoj zivot! Koga boli briga?!
Moze Alan Wake 2 dobiti trilijon nagrada Kada me ne privlaci Ni najmanje i necu je sigurno uzeti zbog nagrada, nece Ni netko drugi Ako zna Koje Su Mu prefencije. Te nagrade realno Bas nista ne znace…