• Gaming Vijesti
  • Baldur’s Gate 3 najbolja igra godine. Marvel’s Spider-Man 2 s nijednom nagradom u 7 nominacija

Ovdje je rasprava u rangu sa ovim videom

Deadwalker

Igra se zove Alan Wake jer je priča o Alanu Wakeu koji je bijelac i muško. Ne zove se Saga Anderson. Glavni lik nema veze s kvalitetom igre, poanta nije u tome da je on bolji za narativ igre, nego da su forsirali tu političku propagandu jer bijelac je zlo ovog svijeta.

Igra je krš jer se budget trošio na ESG, a ne na igru i sramota je da tako što dobije ikakvu nagradu.

Odigraj prvu i drugu igru, pa ćeš vidjeti koja je kvalitetnija.

wooddiebone

Cijela priča je izmjenjena da paše crnoj glumici,.. To košta, pošalji upit Sweet Baby Incu i pitaj koliko naplaćuju. Alan Wake je već u igri, tako da cijena nije bila problem, on je trebao biti jedini playable lik prije ESGa, cijeli njezin dio je napisao Sweet Baby … Bačene su pare da igra bude diverse, a mogla je biti zabavna.

Ja nemam problem što je detektivka crna, ako je trebala biti detektivka rasa mi nije bitna, nego mi je bitno to što su se pare potrošile da se nju ubaci kao playable lik i da se priča izmjeni da paše tome, što je učinilo igru gorom.

Direktno sa Sweet Baby stranice.

Zaključak: Igra je trebala imati samo Alana kao playable lika, i pare su se trebale trošiti na gameplay, a ne na ubacivanje random diverse likova u priču gdje su viška.

Apsolutni heroj ove i prošlogodišnje ceremonije

Čovjek samo pokušava reči da mu je pun k…c ovakvih sranja.

Pa ovo će traumatizirati djecu

Kakvi su ovo patuljci.

Treba jasno i glasno reči da nam je dosta ovih sranja

Izvratanja priča i promijena likova

Meni osobno ovo nije normalno i veliki sam protivnik te ogavne propagande.

bethesdafanboy123 Ja nemam problem što je detektivka crna, ako je trebala biti detektivka rasa mi nije bitna, nego mi je bitno to što su se pare potrošile da se nju ubaci kao playable lik i da se priča izmjeni da paše tome, što je učinilo igru gorom.

U čemu je točno priča drugačija / gora naspram one gdje je taj detektiv muškarac i bijelac?

Deadwalker S obzirom da nisi igrao ni jednu igru od te dvije. U prvoj igri igraš kao Alan to je to. U drugoj igri imaš i nju koja ima užasno dosadne segmente gdje spajaš brain dead casefilove, tako da ona u jednom trenutku postane Vidiviti Milan i predvidi što se dogodilo bez da ima ikakvog razloga to znati. Njegovi puzzli su zanimljivi jer on mijenja svijet okolo sebe onako kako mijenja priču u knjizi (ukratko rečeno) tko zna što bi još bilo da nisu trošili pare da nju dodaju. Problem je što njih dvoje dijele otprilike 50-50 igre, što nema smisla u igri koja je zove Alan Wake. I vidi se da je ona afterthought. Hence lošija igra zbog ESGa.

Film ce floppat i kritika ce ga pojest. Ne vrijedi se sekirati Radi jebene snjeguljice, 6 ljudi i 1 patuljka. Sama glavna glumica se svojim izjavama trudi ne prodati Film publici lol.

bethesdafanboy123

Ako Si to Sve znao prije, postavlja se pitanje zasto Si uopce igra igru?

bethesdafanboy123 Odigraj prvu i drugu igru, pa ćeš vidjeti koja je kvalitetnija.

Iskreno ja kad Samo pogledam prvu igru i Kontrolle i mehanike i Sami dizajn i te Twin Peaks brije, hvata me proljev. Cak i SA "Agendom", sumnjam da moze dvojka biti gora od jedinice.

Kazem previse se zamaras "woke" sranjima, kao Sto se i druga strana zamara time Sto vama smeta to Sto je njima super.

Smatram da imas previse godina da bi vodio Bitke Po Internetu Öko Tako neceg trivijalnog kao Video igre i filmovi. Iskreno da od Sutra vise uopce ne igram igre (dobro osim mozda Monolith-ovih i Yoko Taro uredaka) ne bi me to previse jebalo U zivotu.

bethesdafanboy123 ti si svjestan da Remedy može napisati priču kako god prokleto želi jer je to ne znam, njihova kreativna vizija? Ako dobro shvaćam, smeta ti priča ispričana iz dvije perspektive pa opet pitanje, da je detektiv muškarac i bijelac (onaj s kojim igraš pola igre), da li bi isto rekao da je igra woke sranje ili bi samo napisao kako ti se koncept radnje ne sviđa?

maverick

Meni je prva bila ok, ali ipak je to bilo prije 13 godina, možda gledam kroz rose tinted naočale. Možda sad kad bi probao mi ni ne bi odgovarala.

Htio sam je probati u nadi da će biti dobra. Ovaj razgovor se odaljio od moje početne poante. Samo sam htio reći da je Keely i GA korumpiran i da ESG cock suckers mogu dobiti nagrade dok god se klanjaju BlackRocku, ne ovisno o kvaliteti proizvoda.

Što se tiče godina nemam 60 godina bio sam sarkastičan.