Fora stvarcica, ali ne 220 € fora, 50 max bi dal.

renda S ekranom, opet ne može biti toliko. Recimo €120 bi bila ok cijena.

Heat

Tu negdje, meni nikak nije proradio da bude stabilno, do čega je neznam kad se vrti preko interne mreže sve.

Rezolucija je oštra i frame rate drži kako gdje ali input lag ubije sve. To mi je najbitnije kod igranja.

Prije Portala isprobao sam Remote Play na mobitelu i izvedba je bila gotovo ista u odnosu na Portal, ne bih rekao da je nešto bolje ili lošije. Također, treba napomenuti kako Remote aplikacija na mobu ne koristi internet dok PS Portal treba imati konekciju na internet (iako je unutar home networka). Tako da se da zaključiti kako unutar home networka brzina interneta ne igra nikakvu ulogu (barem u mom slučaju) već se sve svodi na kvalitetu rutera i stabilnost internet signala. Iako je iskustvo igranja solidno smatram kako bi Sony trebao popatchat Portal da sve bude ipam malo glađe jer mislim da trzanja nemaju veze s brzinom interneta čak niti s ruterom.

Fora stvarcica, ali ne 220 € fora, 50 max bi dal.

Meni jedino nije jasno te dvi stavke. Skoro imaš istu stvar s mobom i nekim bracketom za gamepad. Nešto tipa ovo:

Neznam kako opravadat baš toliko ulaganje u jako slično iskustvo koje je besplatno? Nisam detaljno pratio Portal pa me baš zanima koje su to razlike naspram ovakog Remote Playa i Portala da je vrijedno 210 € razlike ( 10 za bracket 😅) ?

member

Pa i nije to baš isto. Ja imam iPhone 13 Mini i meni bi trebalo biti isto iskustvo s Portalovim ekranom i ovim malim iPhone-ovim? Što ako želim i mobitel koristiti, moram ga skidati iz ovoga stalno? Dualsense điđe miđe?

U subotu bio u city centru u sancta domenica, frend uzeo plejku 5 ja htio portal… nema ga nigdje izlozeno i pitao radnika tamo jel imaju, kaze da imaju i nosi mi iz skladišta.. Kaze radnik nikako mi to nebi preporucio jel si on uzeo, ima optiku i steka mu ko ludo, da je znao nebi nikad uzeo.. Ja rekao citao sam da je nekom dobro a nekom uzas ak meni laga dal cu moc dobit povrat novaca?Kaze da ne da mora bit mehanicko ostecenje, tipa da mi drifta analog itd…

Na kraju nisam uzeo.

danko-b Naruci online pa imas pravo dva tjedna povrata novca bez opravdanja. Neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali to je pokrivenom zakonom o zastiti potrosaca unutar EU za online trgovinu.

danko-b evo iz osobnog iskustva mi ne laga uopće, a probao sam remote play na PC i on mi šteka. I nisam ništa podešavao na Portalu, ni na plejki

Fico

Nisam znao za to.., a sad mi nekak i interes pao.

@somethingwrong

Super, a citam uvijek dvojna misljenje oko toga nekom je super nekom uzas.. Ja sam ga htio uzet i eto razuvjerio me radnik. Uzet cu ga na nekom popustu pa ak mi nevalja da mi nebude previse zao love.

danko-b iskustva su vjerojatno svakakva zbog raznih routera koji ljudi imaju,. Nema tu veze ni brzina same internet veze koliko dobar wifi. Iako, ja u kući imam bar 15 uteđaja konstantno spojenih na wifi i opet radi normalno.

Jučer sam igrao cca 3h Portal i niti jednom nije bilo pucanja interneta niti smanjenja kvalitete rezolucije, eventualno poneko trzanje (ne znam jel bi to nazvao pad fpsa ili trzanje). Ruter je neki Zyxel koji sam prije dva tjedna dobio iz A1. Internet mi je toliko spr da ne mogu normalno pogledati trailer za neku igru putem PSN Storea te mi video opako šteka. Tako da ponavljam, na temelju vlastitog iskustva za kućno igranje nebitno je da li netko ima optiku ili bakrenu paricu već je bitna kvaliteta rutera i stabilnost interneta.

Brijac

Ma ne kažem da je isto, naravno da je ekran ipak veći, a mobitel nećeš sigurno koristiti u isto vrijeme dok igraš, kad uzmeš pauzu za mob spustiš to u pozadinu. Pa dual sense doslovno i koristiš.

Samo me zanima kako se opravda tolika cijena za streaming uređaj, pogotovo kad besplatna alternativa postoji.

Iskustvo igranja je neusporedivo. Čak i ako zanemariš bolje performanse, ekran je veći, ne trese se, možeš odložit uređaj i odg na poruku… Remote play na mobitelu radi relativno dobro, ali je jedan veliki kompromis. Na mobitelu se čudiš kako radi i impresioniran si, ako radi, ali ne igraš jer nije baš za dugotrajno igranje. A Portal igraš i to satima.

Ali za cijenu svakako stoji.

Fenix

Istina,

nisam nabio 55h + sati u dva tjedna ne sjećam se.

Ovako igram i kad nisam mislio da hoću.

Baš revolucija u iskorištenju vremena.

Kažem, samo da još na posao nekak proturit…

Mene iskreno zanima koja bi cijena vama bila fer?

Sami dualsense košta 70 EUR. Znači, ovo mora koštati minimalno 70 EUR, da nema ništa drugo od elektronike i dijelova u sebi.

Znači, koliko smatrate da vrijedi ekran i ostala elektronika da bude prihvatljivo? I sad, ako neko kaže 130-150 eura, možemo razgovarati. Ali ovakve gluposti, poput, mora biti džaba jer je na mobitelu džaba. Ne kužim kako vam ta logika uopće izađe iz glave na "papir". Ako ništa drugo, kupio si DualSense i neki jeftini ekran.

Tzereen

Ako želiš streamat igre imaš plejku što znači da imaš gamepad, mobitel isto imaš i app je free tako da ti to ne stoji. To ne znači da govorim da treba biti besplatno, već da besplatna alternativa ima.

Što se cijene tiče mislim da bi sweet spot bio onda tih 130 €.

Zadnja dva dana sam igrao više Portal nego na TV-u. Večeras je Liga prvaka na telki i mogu istovremeno gledati tekmu na TV-u i gejmat, baš gušt.