Rockstar potvrdio: Slijedi prvi trailer za GTA 6
Nastavno na jutarnju objavu novinara Jasona Schreiera kako će uskoro uslijediti prvo otkrivanje GTA 6, isto je upravo službeno potvrđeno iz Rockstara.
Nastavno na jutarnju objavu novinara Jasona Schreiera kako će uskoro uslijediti prvo otkrivanje GTA 6, isto je upravo službeno potvrđeno iz Rockstara.
Mogli su kad je već godišnjica ubaciti i RDR2 next gen patch.. just saying
GTA V je bio smeće. Ovo me ne zanima.
Lp
Salim se, dajte nam RDR 2 60 FPS
Crashat ce internet
Ajde sad kad je službeno za trailer, što mislite imamo li još puno od reveala do izlaska igre ili će izaći u narednih 6 mjeseci.
Jedino u sto sam siguran da će ovo biti najgledaniji trailer ikada. Jasno u gaming svijetu.
Ja sam "onaj jedan" kojeg boli ona stvar i uopće me ne pere nikakav hype.
Vjerojatno ću nabavit i odigrat, al Rockstar mi se poprilično zgadio, a i GTA serijal mi je uvijek bil samo dobar, nisam ni 5% lud za serijalom ko hrpa drugih.
Nisi sam, i meni je GTA nakon V postao meh. Ali bumo vidli, možda me iznenade.
Doslovno će srušit net s prvim trailerom.
Meni je najgore kod njih što se prvi trailer čeka godinama…a kad i dođe na finalnu igru se čeka još barem godinu - dvije.
Neznam zašto vam petica nije sjela…story je zapravo super…grafa je ok…glazba top…tu je i multiplayer…side misije i free roam. Vrlo zabavna igra koju sam prošao više puta.
Pokvarili su stvar s onim leakom, iako je bilo daleko od dovršenog. Mislim da će dosta ljudi biti razočarano jer bi ovo lako moguće mogao biti i manji odmak od GTA V nego što je to bio GTA V u odnosu na GTA IV. Bilo bi odlično da izađe krajem sljedeće godine.