Ja se radujem i traileru i igri. Jedna od rijetkih igri zbog koje bih se vratio gamingu. Baš sam neki dan čuo negdje 'Tell it to my heart' od Taylor Dayne i odmah sam se sjetio GTA 5 i 2013. kad sam čuo za tu pjesmu. Nakon dugo vremena upalio Plejku, vidio da je GTA 5 jos uvijek na hardu, upalio igru, našao prvi auto i sat vremena samo vozio krug oko cijele mape slušajući Los Santos Rock Radio. Kakav užitak! Stevie Nicks, Pat Benatar, Taylor Dayne, Bob Seger, Chicago, Kenny Logins, Starship, Survivor, Steve Winwood, Simple Minds, Queen, Phil Collins, Foreigner… toliko fantastičnih pjesmi. Odmah me vratilo u period kad je igra izašla i negdje oko korone. U ta 2 navrata sam potrošio 100+ sati i stvarno uživao u igri. Jednostavno nitko ne zna napraviti taj open world kao Rockstar. Ništa u igri nije savršeno, ali 500 stvari je toliko odlično napravljeno i kad god upališ igru samo se izgubiš u tom svijetu i želiš ga što više istraživati.
Tako da se svakako radujem igri, nadam se da će se posvetiti SP-u da stvarno bude na razini, a onda slobodno nek se i posvete onom usranom Onlineu. Tih 10+ godina bi bilo vrijedno čekanja.