- Uređivano
GTA V je bio smeće. Ovo me ne zanima.
Lp
Salim se, dajte nam RDR 2 60 FPS
GTA V je bio smeće. Ovo me ne zanima.
Lp
Salim se, dajte nam RDR 2 60 FPS
Crashat ce internet
Ajde sad kad je službeno za trailer, što mislite imamo li još puno od reveala do izlaska igre ili će izaći u narednih 6 mjeseci.
Jedino u sto sam siguran da će ovo biti najgledaniji trailer ikada. Jasno u gaming svijetu.
Ja sam "onaj jedan" kojeg boli ona stvar i uopće me ne pere nikakav hype.
Vjerojatno ću nabavit i odigrat, al Rockstar mi se poprilično zgadio, a i GTA serijal mi je uvijek bil samo dobar, nisam ni 5% lud za serijalom ko hrpa drugih.
Nisi sam, i meni je GTA nakon V postao meh. Ali bumo vidli, možda me iznenade.
Doslovno će srušit net s prvim trailerom.
Meni je najgore kod njih što se prvi trailer čeka godinama…a kad i dođe na finalnu igru se čeka još barem godinu - dvije.
Neznam zašto vam petica nije sjela…story je zapravo super…grafa je ok…glazba top…tu je i multiplayer…side misije i free roam. Vrlo zabavna igra koju sam prošao više puta.
Pokvarili su stvar s onim leakom, iako je bilo daleko od dovršenog. Mislim da će dosta ljudi biti razočarano jer bi ovo lako moguće mogao biti i manji odmak od GTA V nego što je to bio GTA V u odnosu na GTA IV. Bilo bi odlično da izađe krajem sljedeće godine.
Ni ne treba bit nekakav bog zna kakav odmak, samo GTA u drugom settingu
Ja iskreno mogu reći da je gta 5 fantastična igra za proći jednom. Nakon toga igraš online. Čak i kad sam solo igrao online jebeno sam se dobro zabavljao. Jedini problem bili su hackeri i modderi. Zbog toga sam stalno ali stalno radio cheatanje sa task managerom gdje bi na executable od gta 5 stavio pauzu na par sekudni dok se igra loadala i kad bi resumao spojio bih se sam na server pa sam nesmetano radio misije neke.
A to koliko su bolesni bili hackeri… upali liku u SINGLE PLAYER GAME dok je frajer streamao na twitchu speedrun. Znaci 0 zastita :-D
Ja san mišljenja da bi pomak u odnosu na GTA V moga biti velik. Petica je PS3/X360 igra… skok RDR2 u odnosu na RDR koje je izašo 2010 je dosta bio ogroman. Dakle radilo se o igrama unutar dvije generacije. GTA VI bi po nekoj logici trebao izać samo na aktualnim konzolam. Koliko sam popratio one materijale koje su iscurili. Gameplay bi se trebao malo više pomaknuti ka realizmu u odnosu na GTAV. Kao što je bio slučaj s RDR2. Jedni problem bi mogao biti satavljanje većeg fokusa na online. Znamo koju lovu tamo zgrču. Nadam se da zbog toga kampanja neće patit. Prvo totalni fokus na SP pa neka se kasnije bace na MP.
Ja se radujem i traileru i igri. Jedna od rijetkih igri zbog koje bih se vratio gamingu. Baš sam neki dan čuo negdje 'Tell it to my heart' od Taylor Dayne i odmah sam se sjetio GTA 5 i 2013. kad sam čuo za tu pjesmu. Nakon dugo vremena upalio Plejku, vidio da je GTA 5 jos uvijek na hardu, upalio igru, našao prvi auto i sat vremena samo vozio krug oko cijele mape slušajući Los Santos Rock Radio. Kakav užitak! Stevie Nicks, Pat Benatar, Taylor Dayne, Bob Seger, Chicago, Kenny Logins, Starship, Survivor, Steve Winwood, Simple Minds, Queen, Phil Collins, Foreigner… toliko fantastičnih pjesmi. Odmah me vratilo u period kad je igra izašla i negdje oko korone. U ta 2 navrata sam potrošio 100+ sati i stvarno uživao u igri. Jednostavno nitko ne zna napraviti taj open world kao Rockstar. Ništa u igri nije savršeno, ali 500 stvari je toliko odlično napravljeno i kad god upališ igru samo se izgubiš u tom svijetu i želiš ga što više istraživati.
Tako da se svakako radujem igri, nadam se da će se posvetiti SP-u da stvarno bude na razini, a onda slobodno nek se i posvete onom usranom Onlineu. Tih 10+ godina bi bilo vrijedno čekanja.