buz Ajde sad kad je službeno za trailer, što mislite imamo li još puno od reveala do izlaska igre ili će izaći u narednih 6 mjeseci.
buz Flipper Slažem se. Toliko im je dugo trebalo da bih rekao da bi trebao odmah ići trailer s launch dateom koji je najkasnije u ožujku. No, prije je da će se to još oteglit + tromjesečna odgoda u zadnji tren zbog završnog poliranja.
Tuhy Ja sam "onaj jedan" kojeg boli ona stvar i uopće me ne pere nikakav hype. Vjerojatno ću nabavit i odigrat, al Rockstar mi se poprilično zgadio, a i GTA serijal mi je uvijek bil samo dobar, nisam ni 5% lud za serijalom ko hrpa drugih.
herc Tuhy Ja sam "onaj jedan" kojeg boli ona stvar i Sterlok Nisi sam Pridružujem se klubu! Svaka čast Rockstaru na uspjehu s tim serijalom, ali… Nije to za mene. Jedino što mi se baš baš sviđa je odabir glazbe za radio stanice.
somethingwrong Tuhy i second this opinion. Znaci, uopce me ne pere nikakav hype za GTA. Zapravo, mislim da sam jedan od 5 ljudi na svijetu koji nije ni GTA V odigrao ha Osim ako trailer ne obori s nogu
doctorfreak Meni je najgore kod njih što se prvi trailer čeka godinama…a kad i dođe na finalnu igru se čeka još barem godinu - dvije. Neznam zašto vam petica nije sjela…story je zapravo super…grafa je ok…glazba top…tu je i multiplayer…side misije i free roam. Vrlo zabavna igra koju sam prošao više puta.
Zero Pokvarili su stvar s onim leakom, iako je bilo daleko od dovršenog. Mislim da će dosta ljudi biti razočarano jer bi ovo lako moguće mogao biti i manji odmak od GTA V nego što je to bio GTA V u odnosu na GTA IV. Bilo bi odlično da izađe krajem sljedeće godine.
fensisuperstar Ja iskreno mogu reći da je gta 5 fantastična igra za proći jednom. Nakon toga igraš online. Čak i kad sam solo igrao online jebeno sam se dobro zabavljao. Jedini problem bili su hackeri i modderi. Zbog toga sam stalno ali stalno radio cheatanje sa task managerom gdje bi na executable od gta 5 stavio pauzu na par sekudni dok se igra loadala i kad bi resumao spojio bih se sam na server pa sam nesmetano radio misije neke. A to koliko su bolesni bili hackeri… upali liku u SINGLE PLAYER GAME dok je frajer streamao na twitchu speedrun. Znaci 0 zastita :-D