Brijac ma mislim da sam obrisao bio Modern Warfare 2 i instalirao Modern Warfare 3 i povuklo mi sve..i 2 i 3 i tisucu gigabajta majku im milu jebem retardiranu.

Ono sto mene muci je sto mislim da se starog cod -a ne mogu rijesiti…

Ovo za ikone svaka cast.

Danas dodjem doma i zapljescem dva puta dodje struja…a kad idem upalit cod prvo dva puta popijem normabel pa onda u jednu ikonu pa update od 300 gb pa drugu ikonu pa warzone pa multiplayer pa picka materina

pravednik preko ps5

Gdje su ova vremena nestala?

Majku im milu jebem njima i filozofiranjima!

Sto vise izmisljati kako upaliti igru!!

Po njima i u izborniku treba provest 7 dana

Za zaklat nekoga u igri trebam iz informatike imat maturu

Obrisao sam govno,cekat cu da izađe kompletna igra i staviti skidati.

Ako mi tad povuce sve zivo slobodno mi se javite u inbox jer cu prodavati playstation 5 u dijelovima

Prika opet ce ti biti isto sranje, imati ces MW2-MW2mp-Warzone-MW3-MW3 mp i onda nakon toga jos DMZ i zombije 😂😂😂😂

Taj menu u CODu je nesto najgore sta sam vidio…

escoban ma.nemoj mi to govoriti molim te stvarno te molim jer cu ga sad razbit.

Reko sam vam.

I svaki update će vam oba launchera, svaki pojedničano restartati uz povratak na desktop.

Žalosno jer je MP dosta zabavan.

Ali kampanja je neoprostiva.

Prika nije kriv PS5. Nemoj se sekirati. Sve će biti bolje sad kad je Microsoft kupio Activision. Phil je nas spasitelj. On će sve popraviti.

Giphy - Usa Network Chucky GIF by SYFY

Flipper ma tu sam igru igrao zato sto sam se opustao nenormalno…dodjem doma uzmem zolju i pucam do mile volje pa onda uzmem noz i koljem…terapija doslovno,nikad se nisam naljutio u toj igri.

Zasto to rade...idioti

Sutra cu staviti skidati…stvarno cu cekati da izađe pa pokusati skinuti…ako mi opet povuce i modern warfare 2 prodajem playstation 5 u dijelovima i kupujem novi prozor.

Meni i dalje ne radi. Skinuo sve ponovno i ništa.

Prika

Na PC-u ja igram i restarta se kad god pokrenem igru.

pravednik ja sam sve obrisao i cekam bas sutra kad izađe igra da vidim sto ce skinuti

Realno, zaslužujete probleme s obzirom da ste odlučili opet financirati bonus nekog menadžera koji je odlučio izdati ovakav "nastavak".

Bilo je očito od prvog trailera što će pokušati progurati. Shame on you!

Probao sam igru u beti prije par tjedana i umro sam od smijeha kada sam vidio cijeli menu i proces pokretanja igre. Kao da prolazim Netflix ili HBO Max sučelje 🤣

Reko, ovi nisu normalni aj bok.

Danas sam htio staviti skidati i dalo mi je opcije sto ukljuciti a sto iskljuciti u skidanje…moze se samo skinuti MW3 samo nemam opciju multiplayer samo campaign 1 i campaign 2…

Je li igra izasla?

DarkPunisher aha…bravo…hvala…

Kad stavim skidati onda mi izbaci sve opcije i moze se iskljuciti MW2 za skidanje…

Onda u petak skidam.

Srca ti isusovog evo kao neki update i skida sve ponovo 100+gb

Ovo su totalni debili

Je li igra izasla danas?

Nemam opcije MW3 multiplayer

I jos nesto..ali nije trebao izaci black ops ove godine?

Ja sam stvarno kreten teski