Vidin da su svi razocarani sa kampanjom i tim debilnim otvorenim misijama.
Cekan oce li ko od ekipe uzeti radi MPa i viditi cu na sto ce liciti warzone ali za sad ovo mi izgleda kao veliki skip i mozds uzeti kad bude neko ogromno snizenje
Vidin da su svi razocarani sa kampanjom i tim debilnim otvorenim misijama.
Cekan oce li ko od ekipe uzeti radi MPa i viditi cu na sto ce liciti warzone ali za sad ovo mi izgleda kao veliki skip i mozds uzeti kad bude neko ogromno snizenje
Joj da bar Xbox locka sljedeci COD od PS ekipe da napokon umre ovaj IP…
Meni je bio bezveze sve nakon COD 2…divim se kak vam je tek sad dosadio
Kakav je ovo isprdak od kampanje?DMZ misije na Warzone mapi? Kutije sa lootom,stavljanje armora, killstreakovi?Pa bar su nekad kampanje bile blockbuster spektakli od 10 sati,ovo je smeće da ne može bit veće.Još mp mape stare 15 godina?Ovo tko kupi stvarno nije normalan,ne vrijedi ni 10eura.
Moze li netko pomoci prije nego napravim sranje i sve bacim kroz prozor!!
Imao sam COD mw2 i sad kupim ovaj 3…prekl njega mi neki kurac stavi ulazim u cod 2 a mogu i u cod 3…
Skinulo mi je 100 mil gugabajta i danas idem kampanju odigrati na MW3 i piae da moram skinuti opet nekih 20GB..
Molim vas ko Boga je li se moze šugava igra cijela izbrisati i da skinem sam samo Modern Warfare 3 i samo njega igram?
Samo zelim upaliti jebenu igru i odmoriti mozak a ne se jebat preko jedne ikone i ulaziti u dvije igre!!!I NE ZNAM UCI NE ZNAM
Tko ovo smisli da mi je znati,za sve ti treba 3 godine nauke…platim ko kenjac igru,skinem ko kenjac 1000 mil gigabajta i onda ko kenjac me znam uci u igru jer se neki kreten sjetio jednu preki druge kopirati!
Da mi je sad blizu dva mu zuba u glavi ne bi ostala
Brijac ma mislim da sam obrisao bio Modern Warfare 2 i instalirao Modern Warfare 3 i povuklo mi sve..i 2 i 3 i tisucu gigabajta majku im milu jebem retardiranu.
Ono sto mene muci je sto mislim da se starog cod -a ne mogu rijesiti…
Ovo za ikone svaka cast.
Danas dodjem doma i zapljescem dva puta dodje struja…a kad idem upalit cod prvo dva puta popijem normabel pa onda u jednu ikonu pa update od 300 gb pa drugu ikonu pa warzone pa multiplayer pa picka materina
pravednik preko ps5
Obrisao sam govno,cekat cu da izađe kompletna igra i staviti skidati.
Ako mi tad povuce sve zivo slobodno mi se javite u inbox jer cu prodavati playstation 5 u dijelovima
Reko sam vam.
I svaki update će vam oba launchera, svaki pojedničano restartati uz povratak na desktop.
Žalosno jer je MP dosta zabavan.
Ali kampanja je neoprostiva.
Sutra cu staviti skidati…stvarno cu cekati da izađe pa pokusati skinuti…ako mi opet povuce i modern warfare 2 prodajem playstation 5 u dijelovima i kupujem novi prozor.
Meni i dalje ne radi. Skinuo sve ponovno i ništa.
Obrišite sve moguće i skinite. Nema druge.