Meni i dalje ne radi. Skinuo sve ponovno i ništa.
Call of Duty Modern Warfare III
Obrišite sve moguće i skinite. Nema druge.
- Uređivano
Realno, zaslužujete probleme s obzirom da ste odlučili opet financirati bonus nekog menadžera koji je odlučio izdati ovakav "nastavak".
Bilo je očito od prvog trailera što će pokušati progurati. Shame on you!
Probao sam igru u beti prije par tjedana i umro sam od smijeha kada sam vidio cijeli menu i proces pokretanja igre. Kao da prolazim Netflix ili HBO Max sučelje
Reko, ovi nisu normalni aj bok.
Danas sam htio staviti skidati i dalo mi je opcije sto ukljuciti a sto iskljuciti u skidanje…moze se samo skinuti MW3 samo nemam opciju multiplayer samo campaign 1 i campaign 2…
Je li igra izasla?
Prika Nije, u petak. Samo kampanja.
DarkPunisher aha…bravo…hvala…
Kad stavim skidati onda mi izbaci sve opcije i moze se iskljuciti MW2 za skidanje…
Onda u petak skidam.
Srca ti isusovog evo kao neki update i skida sve ponovo 100+gb
Ovo su totalni debili
- Uređivano
Očito nema Black Opsa kad je MW3 izašao.
Activision je primjetio da su Modern Warfare nastavci općenito bolje prihvaćeni od ostalih pa je odlučio ispravit tu grešku i uništit i to.
Boze sacuvaj
Opet je postalo popularno srati po CoDu. Ako ćemo realno, CoD već godinama nema nikakvu konkurenciju, barem od kad je počela trenutna generacija.
Nisam igrao COD od onog prvog MW2, tek kad je bila pandemija pa se udarao novi MW, ali vise warzone. Nakon toga jos Cold war i MW2, ali ovo..
Ovo ni pod razno ne kupujem. Nisam ni MW2 upalio vec 2 mjeseca.
Pretjerali su. Da je bila expanzija kako je trebala bit, i da su samo nove MP mape stavili, niko se ne bi bunio.
Ali ne, ne, greed je beskrajan,ajmo milkat. Nek ga dudlaju sad
Doslovno nema nijednog FPS-a u najavi, a da smo već vidjeli trailer, screenshot, nešto.