Call of Duty Modern Warfare III
https://mp1st.com/news/modern-warfare-3-wont-feature-a-platinum-trophy-on-ps5-but-does-on-ps4
Jedna glupost za vlasnike PS5.
Brijac nadam se da je bug jer ovo nema smisla. But then again, potvrduje da je DLC
Neznam baš, bug vjerojatno ili neki kurac. Zaista nema platinuma.
Prekucao single player. Teško je biti objektivan, ako gledamo kao COD i kad uzmemo u obzir da nema konkurencije u zadnjih 5-6 godina jer sve pucačine su mediocre shit onda ocjena 9/10.
Ako gledamo iz šire slike, 7.5 ili 8 /10.
Ima problema, spomenute OPEN COMBAT misije koje su bile nepotrebne. Ima smisla u priči ali ubačene su jer im je bilo lakše koristiti mape i assete iz Warzonea nego kreirati poveće mape samostalno.
U dosta dijelova i ingame cutscena primjeti se Sledgehammer potpis developera, njihov stil i način, poput Advanced Warfare(koji mi je odličan COD) ali odskače od provjerene recepture Infinity Warda. Oružja su po meni degradirana(funkcionalno i po zvuku). Neznam koji kurac idu dirat animacije, COD MW 2019 je pogodio 85-90% real life kretanja i pucnjave u bilo kojoj igri do sada(tako je čak ni ARMA kao simulator nije ni blizu), Modern Warfare 2 je malo ubrzao i dodatno pretjerao sa recoilom ponegdje da bi ovdje nakon kuknjave današnjeg snowflake communitya smanjili recoil i mijenjali zvuk. Serem kad vidim komentare, da sada puške zvuče kao u stvarnom životu. Da, ali taj zvuk se čuje od neposredne paljbe pored tebe, iza, ispred, nikako direkt.
- Uređivano
pravednik Tog sam se i bojao za open combat misije. I da, SH i Treyarch debelo kaskaju za IW-om sto se tice audio vizualnog djela igre, nije ni meni jasno zasto je sve downgradeano.
- Uređivano
Igrao betu, bilo je super zabavno.
Gunsmith na žalost nimalo popravljen, a sam ulazak u betu je bio nešto urnebesno.
Skineš Calk of Duty launcher sa steama, pali se launcher, skenira za updateove, update requires restart.
Onda izađe na desktop, restarta i otvori meni na kojem imaš MW2, Warzone i MW3 beta.
I onda odeš na MW3 beta, izađe iz tog launchera na desktop i upali MW3.
Searching for updates, uptdates requires restart. Izađe na desktop i restarta se.
Prvi install.
- Uređivano
Grafika je na razini ali zvuk su sjebali majku im jebem. Ne kužim zar niko iz Infinity Warda nije reko kaj delate? Čemu opće stavljati drugi zvuk kad su imali sve?
Te dizajnerske odluke neću nikad skužiti.
Inače ending je potresan.
Ovo nije kraj i očekujte Modern Warfare 4.
Isti sličan kurac na PS5/PS4. Update, restart, update. Check.
Pa ti se odjednom corupta neki game file od 100 GB doslovno i nebreš ući u SP ili MP. Pa skineš posebno to što piše ali igra ne registrira.
Pa obrišeš igru i pošalješ ih u 3 pizde materine. Nemam optiku pa nije ugodno skidati 120-150 GB nakon svakog drugog updatea kojim sjebu igru.
- Uređivano
Znači skidalo se cijelu noć. Na Battle.net-u se igra zove "Call of Duty", na desktopu ikona isto samo "Call of Duty". Pokrenem i PC se restarta. Probam ponovno pokrenuti nakon restarta i piše mi da Call of Duty Modern Warfare II nije pravilno ugašen zadnji put, znači Modern Warfare II lol. Ponovno pokrenem, opet restart.
GG
Igra je bila DLC kojeg su doradili ali u samom kodu očito nisu izmijenili.
Vidin da su svi razocarani sa kampanjom i tim debilnim otvorenim misijama.
Cekan oce li ko od ekipe uzeti radi MPa i viditi cu na sto ce liciti warzone ali za sad ovo mi izgleda kao veliki skip i mozds uzeti kad bude neko ogromno snizenje
Joj da bar Xbox locka sljedeci COD od PS ekipe da napokon umre ovaj IP…
- Uređivano
Meni je bio bezveze sve nakon COD 2…divim se kak vam je tek sad dosadio
Kakav je ovo isprdak od kampanje?DMZ misije na Warzone mapi? Kutije sa lootom,stavljanje armora, killstreakovi?Pa bar su nekad kampanje bile blockbuster spektakli od 10 sati,ovo je smeće da ne može bit veće.Još mp mape stare 15 godina?Ovo tko kupi stvarno nije normalan,ne vrijedi ni 10eura.
- Uređivano
Moze li netko pomoci prije nego napravim sranje i sve bacim kroz prozor!!
Imao sam COD mw2 i sad kupim ovaj 3…prekl njega mi neki kurac stavi ulazim u cod 2 a mogu i u cod 3…
Skinulo mi je 100 mil gugabajta i danas idem kampanju odigrati na MW3 i piae da moram skinuti opet nekih 20GB..
Molim vas ko Boga je li se moze šugava igra cijela izbrisati i da skinem sam samo Modern Warfare 3 i samo njega igram?
Samo zelim upaliti jebenu igru i odmoriti mozak a ne se jebat preko jedne ikone i ulaziti u dvije igre!!!I NE ZNAM UCI NE ZNAM
Tko ovo smisli da mi je znati,za sve ti treba 3 godine nauke…platim ko kenjac igru,skinem ko kenjac 1000 mil gigabajta i onda ko kenjac me znam uci u igru jer se neki kreten sjetio jednu preki druge kopirati!
Da mi je sad blizu dva mu zuba u glavi ne bi ostala
- Uređivano
Brijac ma mislim da sam obrisao bio Modern Warfare 2 i instalirao Modern Warfare 3 i povuklo mi sve..i 2 i 3 i tisucu gigabajta majku im milu jebem retardiranu.
Ono sto mene muci je sto mislim da se starog cod -a ne mogu rijesiti…
Ovo za ikone svaka cast.
Danas dodjem doma i zapljescem dva puta dodje struja…a kad idem upalit cod prvo dva puta popijem normabel pa onda u jednu ikonu pa update od 300 gb pa drugu ikonu pa warzone pa multiplayer pa picka materina
pravednik preko ps5
- Uređivano
- Uređivano
Obrisao sam govno,cekat cu da izađe kompletna igra i staviti skidati.
Ako mi tad povuce sve zivo slobodno mi se javite u inbox jer cu prodavati playstation 5 u dijelovima