Jutros sam kupio Eldest Soul za 2 eura. Završio ga i onda završio New Game Plus.
Tbh at this point mislim da bi 1 shotao sve bosseve u new game plus 2
Dobar boss rush. Fora je što bossevi u new game plus imaju nove abilitije i skillove.
Realno za 2 eura na 90% popusta jel jedan od najbolji buyeva ikad
Ono što sam siguran je da neću pokušavati riješiti sve achievmente jer zahtijeva no hit killove a to je onak insane.
Što se trenutno igra i što se zadnje odigralo?
virty Ubio sam preko četiri sata danas lagano. Igra me odmah uvukla u priču i istraživanje već nakon par minuta igranja. Sve je tako lijepo složeno. Misije imaju neku dubinu, istraživanje te ne ostavi ravnodušnim, razgovori su dobro pisani i suptilno ironično komični ponekad (razgovor o puzlama sa Hermitom). Kakvo osvježenje nakon Starfielda (idi na planet A pokupi misiju da odeš na planet B, na planetu B ti neće pomoći dok ne odeš na planet C, koji te pošalje na planet D nakon klika na nešto, da bi se vratio na planet B, pa onda na planet A pa bi ti dali misiju u nastavku na planet E) gdje je sve jednolično od postaja pa nadalje. Vizualno par slika od mene (kupili su me sa lebdenjem, vrh osjećaj i uštedi mi masu vremena i trčkaranja naokolo i smanji fast travel pa opet vidiš svijeta i lako se zaustaviš gdje god).
- Uređivano
Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawai
Evo zavrsio i svoju drugu Yakuza igri i što reći…RGG Studio does it again.
Ovaj spin off ide jos jace u goofy vode, i dok kuzim da to nekome ne pase i vise voli ozbiljan ton kroz cijelu igru, meni je ovo sjelo ko budali samar i cijenim da su napravili nesto drugaciju avanturu od dosadasnjih.
Majima mi je instant classic lik i definitivno mi je medu najdrazim likovima u gamingu ikad.
Prvo par klasicnih Yakuza mana:
Side combat aktivnosti postanu repetitivni
(Slicno kao i u Gaidenu imamo Coliseum arenu gdje se, u ovom slucaju prvo borimo brodom, pa nakon pobjede skacemo na brod i soramo se na brodu. Tu je premalo varijacija pa zna dosadit ako rokate previse borbi za redom, stoga je pametnije sve aktivnosti miksati a ne rokat jednu te istu do kraja
Goofy tonom gubi se na ozbiljnosti pa emocionalni dijelovi ne puknu jako kako su me recimo u Gaidenu pogodili
Villiani su dobri ali nis posebno, puno bolje odradeno u Gaidenu
Par meh side questova
HDR je potrgan i, dok je u gradu sve super i lijepo izgleda, na otocima zna bit presvijetlo ili pretamno
A sad ono pozitivno:
- Combat je odlican, raznovrsan i meni osobno jako zabavan i makar je vise "floaty" od Gaidena, odnosno nema onu tezinu udarca koji osjetis kad udaras s Kiryjuom.
- Sidequestovi su vecinom genijalni pisanje od smijeha i tko god ce igrat - molim vas odigrajte sidequest sa Minamoto Girls, vjerujte mi isplati se 60 eura dat samo zbog tog
. Uzivao sam u toliko sidequestova 10x vise nego 99% AAA igri dns, neki se jednostavno nesmiju propustit jer su genijalni
- Ova igra ima toliko srca, toliko wholesome stvari i stvarno se osjecas kao da si na morskoj avanturi zivota
- Mini gameovi su fantasticni, puno bolji i raznovrsniji nego u Gaidenu. Vozio sam karting, foticem hvatao neke ludake koji se skrivaju polugoli po grmovima
, igrao biljar, minigolf, slozio karaoke party na bordu, streamao Virtua Fighter 3 s nekom streamericom u pirate cosplayju, ludacki dostavljao pizze po gradu biciklom ala Crazy Taxi vibes i NITI jedna od tih mini igri nije half assed napravljena nego komotno mogu bit igre za sebe jer je stvarno ulozeno truda u njih
- Grad je ziv, pun npceva, kako ti raste reputacija tak si sve veca faca i svi te pozdravljaju itd itd.
All in all, zabava samo takva i meni je vrijedilo svakog centa. Ono kad svako malo imas osmijeh na licu dok igras i kazes si: "Ova igra je ono sto bi gaming i trebao bit - pure joy. I to danas ne osjetim cesto ali Japanci imaju tu magiju. I da, izgleda da je RGG studio pronasao savrsenu formulu kako u kratkom vremenu sloziti igru s glavom, repom i puno ljubavi
**8.5/10 (**makar mozda objektivno ne bi trebala iznad 8 ali sam se previse zabavio pa nek bude 8.5.)
Preporuka!
Samo cu ovo puknut za kraj:
Alien vs Predator 2 Marine kampanja - 3-4h napetosti koju mozes rezati nozem. Nikakvo grindanje za levele, tvoja oruzja deletaju sve, al gamad ti toliko brzo dode do prostate da nije bitno. Jebeno bez ikakvih ubi me boze dosadnih dijelova. RIP Monolith Software
- Uređivano
DarkPunisher Yakuze bi bile GOAT da imaju dobar fajt, onak mesnati, da "osjetis" svaki udarac, a ne ovaj floaty arcade cuspajz, volim serijal, ali vidim da ne misle borbu popravit, a samo tu jednu jedinu stvar trebaju speglat i to je to, Judgment je na dobrom putu za to.
renda Slazem se, ne znam jesi igrao Gaidena ali tamo u Yakuza stanceu su stvarno mesnatiji udarci. Ali sveukupno mi je borba ovdje bolja jer je dosta raznovrsnija kad otkljucas masu abilitya i mozes comboat cuda ak upotrijebis sve sto imas na raspolaganju + stancovi se mijenjaju puuno brze nego u Gaidenu pa mozes chainat napade, jako jako zabavan kombat unatoc tom arcadey pristupu.
I da, dodao bi pod minus serijalu to sto je stvarno jako lagan ali nije mi umanjilo dojam jer kazem, igra ima toliko srca da je to cudo.
SH1 i SH2 su vrhunci žanra. Iako nepopularno mišljenje, preferiram prvi dio.
Outcast - A New Beginning - kakva je ovo perverzija od igre, pa to je ekipa radila na nekim gljivama ili nečemu. Ugušio sam se od smijeha kad je konverzacija u jednom trenu sa poglavicom sela počela o "ljubavi" prema životinjama.
Uglavnom, jučer sam uzeo Miasma Chronicles koji po svemu sudeći ima također dobar setup pa ću prelomiti Outcast na trenutke i ubaciti između. Mutant Year Zero mi je bila prva igra tog žanra i odlično mi je sjela, pa sam tražio nešto slično.
Outcast - A New Beginning je super igra.
Uopće ne pratim glavne zadatke već lutam okolo i pričam sa "seljanima".
Ima hrpu baza i šaljivih tekstova kao npr kada glavni lik kaže sugovorniku "vidimo se", a on njemu naravno da se vidimo, oboje imamo oči
Legendary_Hero Nije nepopularno, nego ispravno
- Uređivano