foggy

Pošten review. Prva Onimusha je jako brzo postala zastarijela jer su PS2 akcijke igre uskoro nakon toga počele koristit 3d kretanje umjesto tank kontrola i scroll kameru umjesto fiksne. Ima svoj šarm ako ju gledaš kao resi sa mačevima i ako voliš takve igre, samo realno je da će danas djelovat tromo i nezgrapno za igranje ako usporediš sa ičim modernim. Mislim da je dvojka već dosta ugodnija, ali ni tu ne bi očekivao čuda.

Nakon GAMMA moda zadnja 3 mjeseca i sigurno preko 200 sati u Zoni, nakon razočaranja u Stalker 2 i njegovoj neigrivosti okušao sam sreću sa Starfield (opet).

Nemam puno utrošeno, nekih 15ak sati tek ali igra me vratila deset godina unazad. Mehanike i sama naracija + lore mi odišu ćištom Bethesda formulom i podsjećaju me na davne Oblivion trenutke trčkaranja šumama noseći teti ili stricu jabuku za koji zlatnik s jednog kraja mape na drugi. Ili me ujak poslao po hlače u špilji dubokoj dva kilometra kad ga je stislo (gadno) a nešto zacvrketalo u mraku pa glavom bez obzira i wc papira…

Uglavnom, pomogao sam si mod kolekcijom Odyssey koja doprinosi isključivo QoL da sredi te neke mušice + pokoji kozmetički dodatak da mi tete budu ljepše.

Koliko će me držati igra ne znam, vjerojatno ću jadikovati tu po forumu u nekom trenu o tome opet.

Zadnje odigrano: Infinite Undiscovery - X360

Kao i što to biva s tri-Ace-ovim igrama ili ih volite ili ne. Ja kao fan izazovnih JRPG-ova, a posebice tri-Acea, Infinite Undiscovery smatram dobrim do vrlo dobrim naslovom. Sve je tu; akcijski gameplay, Star Ocean feeling, Ethereal Queen, glazba kao i potencijalno dobra priča loše ispričana, sa jedva podnošljivim dijalozima i likovima, ali fantastičnom glazbom, grafikom, gameplayem i sadržajem koji čini Infinite Undiscovery klasikom tri-Ace-ove produkcije.

Odigrao po drugi puta, a prvi prelazak još tamo kad je igra izašla u "zlatno doba" Xbox 360 generacije JRPG-ova.

7/10

foggy

Slažem se. X360 ekskluzive su ostale još: Infinite Undiscovery, Blue Dragon, Lost Odyssey i Magna Carta 2.

Jesam izostavio još koji naslov?

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Legendary_Hero Nista bitno rekao bih, zaboravio sam vec sto sam sve tamo igrao a da je samo tamo. Infinite mi je bio vrh, znam da sam gledao kasnije ocjene i mislio si wtf, pa ovo je bolje od ocjena

foggy

Ne dajem važnost previše kritikima što se tiče JRPG-eva jer rijetko tko zna prepoznati bit igre. Recimo The Last Remnant je često prozvan kao loša igra, a potpuno suprotno je zapravo. Govorim o osobnom mišljenju. S druge strane FF7 je remek djelo, meni je samo uredu.

Počel večeras sa Avowed i odigral 2h. Prvi dojmovi pozitivni i već me je igra uvukla u svoj setting, a to je TES sa gljivicama. Imate par skrinsa u temi za to.

Igra se na boksu pomalo i Ninja Gaiden 2 Black.

Zadnjih dana potpuno sam se vratil GT-u 7 i ganjam vremena u online Time Trial-ima.

Također, dosta igram i Top Spin 2K25, koji sam kupil prije 2-3 tjedna u paketu sa NBA 2K25, a sad je došel u Extra ponudu… Ne sviđa mi se baš kak su napravili karijeru, pogotovo treninge.

Odustal zasad od Hot Pursuita, Metaphora i Motorfesta. Vjerojatno bude išel i delete jer hoću skinuti F1 i/ili NBA.

Završio sam Lies of P. Počeo sam KCD2 i svako toliko nabacim koji krug u GT7. T300 + PSVR2 gušt samo takav.

Mislim da je KCD2 jako duga igra i da će mi trebati mjeseci da je završim pa ću između ubaciti Alan Wake 2.

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Ninja Gaiden 2 Black | PS5 Pro

Ak se mene pita igra se drži vrhunski i bolja je od većine igara što su kasnije izašle - combat wise. Story je zadnje dno, a kamera je dno ispod tog dna, zakopana u đubre na 700 godina i izvađena za ovu verziju igre. Toliko je loša da mi je baš ubila gušt kojeg ima, ali totalno je zamijenjen frustracijom nemogućnosti okretanja slike svako malo.
        Tko voli dobru DMC akciju, nemam što reći osim da uzimate.

https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/ninja-gaiden-2-black-remastered

Evo dalo na plusu Lost Records: Bloom&Rage iden probati sto je to kad jebena posrana igra je lockana na 30fpsa.

Meni je ovo neigrivo

Awoved 8/10 - Zavrsio igru i nekih 95% dodatnog sadrzaja. Mogu rec da mi je bila jako zabavna. Combat i exploration su definitivno zvijezde igre. Do zadnje regije igrao sa dva pistolja i tek onda probao magiju malo vise kad sam naso neki unikatni grimoire. Definitivno sam trebo prije probat. Respecco skillove u wizard i sad sam gandalf na gljivama. Stalno me je vukla da istrazujem i cesto i nagradila za to. Grafika apsolutno prekrasna , pogotovo kad naletis na dreamscourge podrucje sa pun k gljiva i raznog bilja. Ili skrivena oaza u pustinji pa malo i zaplivas i naravno nades nekaj korisno pod vodom. Bilo je super opet putovati sa garrusom vakarianom ( u igri daje glas Kai).

Stvari koje mi se nisu svidjele : -

• Kad pricas sa nekim protivnicima i odaberes opciju da ces ih pustiti/neces se boriti ne mozes ih naknadno napasti.
        • gradovi su lijepi ali mrtvi dosta
        • ne mozes cekati
        • nema konja

Igrao sam ju prvom prilikom na game passu bez gledanja recenzija ili googlanja bilo cega. I igra me je zabavila i zaljepila za kauc dok ju nisam zavrsio. Mozda probam i pillarse, koliko je to dobro izvedeno na konzoli ?

Sad idem probat Rogue Trader, prvo warhammer 40k iskustvo.

Jutros sam kupio Eldest Soul za 2 eura. Završio ga i onda završio New Game Plus.
        😃 Tbh at this point mislim da bi 1 shotao sve bosseve u new game plus 2
        Dobar boss rush. Fora je što bossevi u new game plus imaju nove abilitije i skillove.
        Realno za 2 eura na 90% popusta jel jedan od najbolji buyeva ikad
        Ono što sam siguran je da neću pokušavati riješiti sve achievmente jer zahtijeva no hit killove a to je onak insane.

virty Hvala, upravo se skida. Dopizdio mi Starfield već nakon 30ak sati sve je isto 😃

Arcer Super, ja sam se baš ugodno iznenadio sa ovom igrom.
          Priča, razgovori, grafika, sve mi je dobro, baš zabavno 😄

Volite RTS-ove? Veliki ste zaljubeljenik Command & Conquer serijala?

Iako nije Command & Conquer, imamo njegovog nasljednika u novom ruhu, a to je:

Trenutno igram demo (kliknite dolje na link) verziju i ne mogu preporučiti dovoljno! Svakako uzimam igru čim izađe!