SH1 i SH2 su vrhunci žanra. Iako nepopularno mišljenje, preferiram prvi dio.
Što se trenutno igra i što se zadnje odigralo?
Outcast - A New Beginning - kakva je ovo perverzija od igre, pa to je ekipa radila na nekim gljivama ili nečemu. Ugušio sam se od smijeha kad je konverzacija u jednom trenu sa poglavicom sela počela o "ljubavi" prema životinjama.
Uglavnom, jučer sam uzeo Miasma Chronicles koji po svemu sudeći ima također dobar setup pa ću prelomiti Outcast na trenutke i ubaciti između. Mutant Year Zero mi je bila prva igra tog žanra i odlično mi je sjela, pa sam tražio nešto slično.
Outcast - A New Beginning je super igra.
Uopće ne pratim glavne zadatke već lutam okolo i pričam sa "seljanima".
Ima hrpu baza i šaljivih tekstova kao npr kada glavni lik kaže sugovorniku "vidimo se", a on njemu naravno da se vidimo, oboje imamo oči
Legendary_Hero Nije nepopularno, nego ispravno
- Uređivano
- Uređivano
Solidni Merline napiši malo više detalja i doživljaje igre, vidim i remake originala (Second Contact) postoji
Ja bi joj dao barem 80 do 85.
Inače, ne gledam te critic reviewse tako da mi to nije bitno prilikom kupovine igara.
Remake originala je sada na velikom popustu 1.27€
renda loša ocjena na meti a na YT mi izgleda "onako".
solidmerlin nemoj se ravnat prema metacriticu nikad.
Samo Steam
- Uređivano
renda Ok, nisam znao. Hvala za info.
solidmerlin nema na cemu, naucit cemo te da razmisljas za sebe
- Uređivano
renda E super. Za uzvrat ja tebe poducim da citas sa razumijevanjem. Npr. gdje sam ja u samom startu rekao da po ocjenama igra izgleda poput sranja ali da ocjena i nije mjerilo.
Dalje, na tvoje podpitanje objasnio sam da na YT meni izgleda kao mediokritet gdje si ti upao u renda mode.
- Uređivano
solidmerlin solidan, ali i vrlo klise odgovor.
@virty @renda Ma ne, vidi se da to nije neka luda produkcija ali igra je za sada pogodila baš ono što treba;
Otvoreni svijet sa brzim putovanjem ali ajmo dati opciju lebdenja pa se može lagano s jednog kraja mape na drugi kroz minutu dvije. Uz to uživati kroz predivno dizajniranu okolinu.
Ajmo maknuti gluparije od lora naokolo u smislu pisama, notesa itd nego dati sve to u razgovoru sa NPC koji će na interesantan način ispričati. Mislim, super je kupiti sve to ali postane zamorno nakon nekog vremena, ovo je puno bolji pristup.
Kako ćemo riješiti suhoparne razgovore za misije? Ubaciti dozu humora i ironije, povezati sa "non story" opcijama koje proširuju znanje vezano za isto, ali opcionalno tko želi znati. Tipa, radiš misiju za nekoga i možeš ispitati puno detalja o sporednim usko vezanim stvarima.
Skills, nadogradnje? Ma, daj jednostavan skill tree za borbu i opremu, i modifikacije oružja, ali napravi da svaka bude jedinstvena pa se može i birati u svakom trenu kako čovjek želi za svaku situaciju.
Ali da mapa ne bude prazna, ubaciti neke evente koji daju nagrade, al nećemo pretjerati, nitko ne voli grinding. Ipak, malo daj izazova.
Moj dojam o igri je za sada pozitivan. Kao da su ubili sve one mušice otvorenog svijeta oko putovanja, fetch misija kad ti nakon nekog trena već postane zamor a ništa vrijedno istraživanja. Npr Bethesda igre, 90% beskorisnih fetch misija pisanih za 12g publiku kojih ako igrate kao ja u prvih pola sata nakupite 30 aktivnih da vam se više neda ni igrati.