Alien vs Predator 2 Marine kampanja - 3-4h napetosti koju mozes rezati nozem. Nikakvo grindanje za levele, tvoja oruzja deletaju sve, al gamad ti toliko brzo dode do prostate da nije bitno. Jebeno bez ikakvih ubi me boze dosadnih dijelova. RIP Monolith Software
Što se trenutno igra i što se zadnje odigralo?
- Uređivano
DarkPunisher Yakuze bi bile GOAT da imaju dobar fajt, onak mesnati, da "osjetis" svaki udarac, a ne ovaj floaty arcade cuspajz, volim serijal, ali vidim da ne misle borbu popravit, a samo tu jednu jedinu stvar trebaju speglat i to je to, Judgment je na dobrom putu za to.
renda Slazem se, ne znam jesi igrao Gaidena ali tamo u Yakuza stanceu su stvarno mesnatiji udarci. Ali sveukupno mi je borba ovdje bolja jer je dosta raznovrsnija kad otkljucas masu abilitya i mozes comboat cuda ak upotrijebis sve sto imas na raspolaganju + stancovi se mijenjaju puuno brze nego u Gaidenu pa mozes chainat napade, jako jako zabavan kombat unatoc tom arcadey pristupu.
I da, dodao bi pod minus serijalu to sto je stvarno jako lagan ali nije mi umanjilo dojam jer kazem, igra ima toliko srca da je to cudo.
SH1 i SH2 su vrhunci žanra. Iako nepopularno mišljenje, preferiram prvi dio.
Outcast - A New Beginning - kakva je ovo perverzija od igre, pa to je ekipa radila na nekim gljivama ili nečemu. Ugušio sam se od smijeha kad je konverzacija u jednom trenu sa poglavicom sela počela o "ljubavi" prema životinjama.
Uglavnom, jučer sam uzeo Miasma Chronicles koji po svemu sudeći ima također dobar setup pa ću prelomiti Outcast na trenutke i ubaciti između. Mutant Year Zero mi je bila prva igra tog žanra i odlično mi je sjela, pa sam tražio nešto slično.
Outcast - A New Beginning je super igra.
Uopće ne pratim glavne zadatke već lutam okolo i pričam sa "seljanima".
Ima hrpu baza i šaljivih tekstova kao npr kada glavni lik kaže sugovorniku "vidimo se", a on njemu naravno da se vidimo, oboje imamo oči
Legendary_Hero Nije nepopularno, nego ispravno
- Uređivano
- Uređivano
Solidni Merline napiši malo više detalja i doživljaje igre, vidim i remake originala (Second Contact) postoji
Ja bi joj dao barem 80 do 85.
Inače, ne gledam te critic reviewse tako da mi to nije bitno prilikom kupovine igara.
Remake originala je sada na velikom popustu 1.27€
renda loša ocjena na meti a na YT mi izgleda "onako".
solidmerlin nemoj se ravnat prema metacriticu nikad.
Samo Steam
- Uređivano
renda Ok, nisam znao. Hvala za info.
solidmerlin nema na cemu, naucit cemo te da razmisljas za sebe