• Offtopic
  • Air Fryeri (friteze na vrući zrak), dojmovi, preporuke i iskustva

Kikiller Weky 🤝 Fenix

Zero nisam još, drugi tj počinjem jest kako treba pa uzimamo

Koliko vremena treba da ja napravim pomfrita za četvero ljudi kao prilog jelu?

Prika 20-25 minuta, preporučeno na 180C. Na pola protreseš i to je to. Ako je već gotovi pomfrit, ne moraš dodati ni ulje.

Meni na 4,2l stavim možda maaalo više od pola friteze (nikako ne stavljati do vrha) je sasvim dovoljno za 3 osobe.

Ovo sto san gleda rekli su Tefal ili Philips ali prije Philips.

XXL nije bio na akciji nego XL

Šta ti misliš odojka peći u tome?

4 mjeseci kasnije

Momci da li je ovo ok friteza za jednu osobu? Također da li je cijena ok?

Deal of the day: Philips Essential Air Fryer - 4.1 L, 0.8Kg, 1400 watt, Recipes (NutriU app), 7 cook presets, Rapid Air Technology, Digital display (HD9252/90) https://amzn.eu/d/7cqU4Lq

Što za jednu, za dvije.: p Čini se kao dobra prilika, ali na Mallu na akciji isto imaš Tefal Easy Fry&Grill za skoro istu cijenu. Iskreno, ne znam što je kvalitetnije, ali Philips ima digitalni display i to je ono što mi jedino upada u oko kao bitna razlika.

9 dana kasnije

Navukli ste i mene da isprobam to čudo. Naručio sinoć ovaj 5-litarski od Gorenja, s popustom i dodatnim kodom od 40% dođe 47 eura u Sancti.

sandidam

Ne pitaj 😂

Fenix

Može, javim. Nadam se da neće biti "koliko para toliko i muzike". 😃

I came to this forum for the games, I stayed for the air fryers.

greyback 47 eura u Sancti

Bukvalno si za siću dobio odličnu fritezu. Imao sam neke tave koje su koštale skuplje.

Brutalna akcija i kupovina.

3 mjeseci kasnije
        7 dana kasnije

Kolegica mi ima tu, kaže da je solidna. Ali meni zvuči 3,5l malo. Moja je 4,2 i sad si mislim da idem uzimati iznova išao bih na neku od 6l vjerojatno. Prikladnije za odmah si staviti i neki odrezak i pomfrit, ili prilog za više osoba. Ova mi je na "knap".

Ona što je stavio Foggy djeluje super, ali ne znam nikoga s Vitapur fritezom, pa valjda i ovdje nitko nema istu.

Jedino sta je ta sta linkam 2x4, pa nisam nista dalje kopao. Jel dost 4 za nest vece tipa pile?

Cijelo? Ne bih ni isprobavao tbh (makar kontam da bi možda i stalo neko minijaturno kakvo prodaju po trgovačkim lancima). Staviš na rešetku pola kile krilaca, odrezka, ćevapa ili nečega za što znaš da može biti gotovo u 15-20 min.