prayer Gospodin javlja da bi ove godine Xbox Game Pass mogao dobiti nadogradnju i mogućnost streamanja kupljenih igara preko Xcloud-a koje ne moraju biti na Game Pass aktivne.
AbelKOsMos prayer Ovo ne uzeti za ozbiljno i ako je mozda istina nebih bas rekao da Phill tako baca info preko Xbox chata.
prayer AbelKOsMos Ma iskočilo mi na Reddit pa lijepim tu. Naravno da ovo ne treba uzeti za ozbiljno do službene objave no pored Game Pass-a kao takvog i GeForce now koji radi slične stvari (donekle) ovo bi moglo biti ogromno. Kupiš igru i ne moraš uopće imati HW za to, osim naravno ekrana.
fensisuperstar Genesis a i ti mozes pisati gluposti 😃 nemam man crush ali kad bi imao bio bi vjv Henry Cavill. Absolute Legend. ja čak niti ne gledam asmongold streamove. Samo što uhvatim na youtubeu da mi je smiješno.
fensisuperstar Genesis mani me mentalne gimnastike :-) Thanks. Bezveze trovanje gaming chata sa debilnim provokacijama.
DarkPunisher fensisuperstar nemoj se opce obazirat, ovaj od kad se vratio u hr skroz poludio…makar nije cudno mozda bi i ja da sam se vratio iz Irske 😂
fensisuperstar DarkPunisher nije dobar je @Genesis 😃 samo vidi chonu pa reče idem prcati mog druga fensija malo 😃
stitrek wooddiebone Da više ljudi gleda Asmongolda, manje bi se ratovalo. Asmongold je svjetlo na kraju tunela za vecinu tinejđera koji su digitalni-progori koji po cijele dane vise na tim mrežama. Covjek je jednostavan, direktan i kritican na gluposti i propagandu a cesto ima i humoristican - neisforsiran sadržaj, svakako treba više takvih da se mlade skupine probude od digitalnog otpada kojim su okruženi.
ThaUrban Hi-Fi Rush, Pentiment, Sea of Thieves i Grounded dolaze prvi na PS Od toga bi jedino igrao SOT. Daj mi Forzu i Fable