fensisuperstar Al ova zna reći sup.🤔 Dobro da nisi pitao kaj je lisica rekla, jer ono, ne bih znao. Inače, mislio sam na tvoju toksičnu pandu. Horrus više nije s nama od doba GP-a, ne? Ostale ne znam.🤷‍♂️

fensisuperstar A mislim, s jedne strane me i ne čudi. Skoro gdje god da odeš uvelike ovisiš o trenutnom i budućem projektu i angažmanu. U gaming industriji i nema neke sigurnosti i stalno svjedočimo koliko radna snaga u pojedinim kompanijama oscilira i kako prelaze od jednog proizvođača/izdavača u drugi. Nadam se da je prešla negdje gdje su uvjeti još bolji, ako je uopće ostala u gaming vodama.

Općenito što se posla tiče radije bih išao na posao koji je manje stresan i plaćen, ali i sigurniji nego obratno.

Zero Općenito što se posla tiče radije bih išao na posao koji je manje stresan i plaćen, ali i sigurniji nego obratno.

Tu i je zdravi kljuc svake industrije koja se bavi umjetnoscu, samo današnji korporatizam je preuzeo previše umjetnicke/zabavne industrije, dobar primjer je glazba koja je prošla to prije 15-ak godina…Indie studiji jedino mogu dugorocno odrzavati kvalitetu te poneki 3A studio, ostalo je sve u raljama BlackRocka i ESG poena🙃

chono ti isto možeš pisati gluposti. I ja i woodie pratimo asmongolda. Lik je jeben strimer i ima dobar content.
      Pazi ti fetiš…

Gospodin javlja da bi ove godine Xbox Game Pass mogao dobiti nadogradnju i mogućnost streamanja kupljenih igara preko Xcloud-a koje ne moraju biti na Game Pass aktivne.

prayer

Ovo ne uzeti za ozbiljno i ako je mozda istina nebih bas rekao da Phill tako baca info preko Xbox chata.

AbelKOsMos

Ma iskočilo mi na Reddit pa lijepim tu. Naravno da ovo ne treba uzeti za ozbiljno do službene objave no pored Game Pass-a kao takvog i GeForce now koji radi slične stvari (donekle) ovo bi moglo biti ogromno. Kupiš igru i ne moraš uopće imati HW za to, osim naravno ekrana.

Genesis a i ti mozes pisati gluposti 😃 nemam man crush ali kad bi imao bio bi vjv Henry Cavill. Absolute Legend.
            ja čak niti ne gledam asmongold streamove. Samo što uhvatim na youtubeu da mi je smiješno.