fensisuperstar Genesis a i ti mozes pisati gluposti 😃 nemam man crush ali kad bi imao bio bi vjv Henry Cavill. Absolute Legend. ja čak niti ne gledam asmongold streamove. Samo što uhvatim na youtubeu da mi je smiješno.
fensisuperstar Genesis mani me mentalne gimnastike :-) Thanks. Bezveze trovanje gaming chata sa debilnim provokacijama.
DarkPunisher fensisuperstar nemoj se opce obazirat, ovaj od kad se vratio u hr skroz poludio…makar nije cudno mozda bi i ja da sam se vratio iz Irske 😂
fensisuperstar DarkPunisher nije dobar je @Genesis 😃 samo vidi chonu pa reče idem prcati mog druga fensija malo 😃
stitrek wooddiebone Da više ljudi gleda Asmongolda, manje bi se ratovalo. Asmongold je svjetlo na kraju tunela za vecinu tinejđera koji su digitalni-progori koji po cijele dane vise na tim mrežama. Covjek je jednostavan, direktan i kritican na gluposti i propagandu a cesto ima i humoristican - neisforsiran sadržaj, svakako treba više takvih da se mlade skupine probude od digitalnog otpada kojim su okruženi.
ThaUrban Hi-Fi Rush, Pentiment, Sea of Thieves i Grounded dolaze prvi na PS Od toga bi jedino igrao SOT. Daj mi Forzu i Fable
fensisuperstar chono thor je streamer isto. Jel to nešto priča o njemu loše? Lik je prvenstveno developer ali sav razvoj streama i uči ljude masu toga. Čak je dobio streamer award za najbolji software and development stream. Lik je jebeno pametan. Indie igra mu se zove Heartbound a prije toga je radio u blizzardu, za amazon gs, te je radio za američku vladu i radio na osiguranju elektrana jer je jeben hacker. Sori ali lik ima ful zanimljive priče i savjete. Tak da ne znam..možda smo ja i @wooddiebone jednostavno debili očito. :-) :-) https://youtube.com/@PirateSoftware?si=W8RXqLHiq_HK8o-W
Heat Ne čudim se fensiju, otvorim jedan video i onda me bombardira s njim 2 mjeseca. Asmonbald je pobijedio youtube algoritam.
somethingwrong Heat uploada 6-10 videa dnevno. Lik je winnao youtube, jesi jednom kliknuo gotovo je. Izuzev gdje rijetko igra nešto, sve su reakcije na tuđi content
fensisuperstar somethingwrong farma čoek. Što je najjače on streama sa zackrawr njegov sekundarni kanal koji nema monetizaciju. Ne prima donacije ni nista. Twitch ne zarađuje od njega. Godišnje amsongold košta twitch skoro 3mil dolara.
Heat somethingwrong To i mene živcira. Pogledam kako se pati u Dark Soulsu, Wo Longu ili zadnje Monster Hunter, ove gluposti me ne zanimaju, a youtube me ubi.