Hi-Fi Rush, Pentiment, Sea of Thieves i Grounded dolaze prvi na PS

Od toga bi jedino igrao SOT. Daj mi Forzu i Fable

ThaUrban

Stari moj svaki put kad pročitam ovaj Sea of, me hvata PTSP na Sea of Stars 🥲

chono thor je streamer isto. Jel to nešto priča o njemu loše? Lik je prvenstveno developer ali sav razvoj streama i uči ljude masu toga. Čak je dobio streamer award za najbolji software and development stream. Lik je jebeno pametan. Indie igra mu se zove Heartbound a prije toga je radio u blizzardu, za amazon gs, te je radio za američku vladu i radio na osiguranju elektrana jer je jeben hacker. Sori ali lik ima ful zanimljive priče i savjete. Tak da ne znam..možda smo ja i @wooddiebone jednostavno debili očito. :-) :-)

https://youtube.com/@PirateSoftware?si=W8RXqLHiq_HK8o-W

Ne čudim se fensiju, otvorim jedan video i onda me bombardira s njim 2 mjeseca. Asmonbald je pobijedio youtube algoritam.

Heat uploada 6-10 videa dnevno. Lik je winnao youtube, jesi jednom kliknuo gotovo je. Izuzev gdje rijetko igra nešto, sve su reakcije na tuđi content

somethingwrong farma čoek. Što je najjače on streama sa zackrawr njegov sekundarni kanal koji nema monetizaciju. Ne prima donacije ni nista. Twitch ne zarađuje od njega. Godišnje amsongold košta twitch skoro 3mil dolara.

somethingwrong To i mene živcira. Pogledam kako se pati u Dark Soulsu, Wo Longu ili zadnje Monster Hunter, ove gluposti me ne zanimaju, a youtube me ubi.

Došlo je do toga da ga se mora gledati u icognito jbt, veći virus nego Windows 11