Fetty Ne znam jeste vidjeli, na tisku ima za 5 eura, ima zanimljivih stvari, izdavač je Jutarnji list
wooddiebone Kupio sam časopis, nisam očekivao da će bit tam debeli. Uspio sam samo malo prelistat i iznenadilo me da je tolko grafički konzervativan za gaming časopis.
Torgue wooddiebone iznenadilo me da je tolko grafički konzervativan za gaming časopis. Više teksta nego slika?
wooddiebone Torgue Ne, neg je jednostavno konzervativno dizajniran. Da su slike nekih žena umjesto igara, rekao bi da čitam Gloriu. Ne kažem da je loše, pogotovo ne jer nisam pošteno ni zavirio još u časopis, samo obzervacija.
Genesis Torgue mozda zbog updatea i same instalacije…al bolje uzet ovaj Standard model, pa bit miran neko vrijeme
Fenix DarkPunisher fejk, previše čak i za mene da clickbaitam a klikovi mi trebaju do kraja mj 🤣 Metacritic povlači s Gamefaq, a na Gamefaq može skoro svatko napravit stranicu neke igre
resident_evil chono Nisam previše pratio oko Blizarda. Sve njihove buduće igre neće izaći na PlayStationu?
member Sve je super izgledalo i vrtilo se s njihovom igrama ali mi je ( barem na konzolama ) falilo oštrine. Neznam jeli do nekog filtera ili pak rezolucije kao kompromis za ostatak ali baš su im sve igre s RE enginea imali taj mutnjikav look. Nadam se da će to popraviti.
wooddiebone Po mom mišljenju jedan od najboljih enginea trenutno. Nadam se punom next-gen tretmanu. Nisam primjetio problem sa oštrinom, al igram još uvijek na 1080p TVu.
escoban U Brazilu XBS konzola 700eura, koliko onda kostaju XBX i PS5 ? https://twitter.com/tomwarren/status/1718028553680216567?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg