wooddiebone Fico Nisi nešto dobro čuo. Za lica je facial capture ili facial motion capture. Performance capture uključuje simultani capture kompletnih kretnji tijela i lica, kao i glas. Tako da glumac radi kompletnu izvedbu lika kao da ga glumi i za kameru. Mislim da je Naughty Dog sa Unchartedom 4 među pionirima u gamingu.
herc @fensisuperstar 😉 wooddiebone Mislim da je Naughty Dog sa Unchartedom 4 među pionirima u gamingu. Jedna od prvih igara koja je napravila pomak po tom pitanju je Heavenly Sword (2007)
wooddiebone herc Jedna od prvih igara koja je napravila pomak po tom pitanju je Heavenly Sword (2007) Jep, u pravu si. Odlična igra.
Fetty Ne znam jeste vidjeli, na tisku ima za 5 eura, ima zanimljivih stvari, izdavač je Jutarnji list
wooddiebone Kupio sam časopis, nisam očekivao da će bit tam debeli. Uspio sam samo malo prelistat i iznenadilo me da je tolko grafički konzervativan za gaming časopis.
Torgue wooddiebone iznenadilo me da je tolko grafički konzervativan za gaming časopis. Više teksta nego slika?
wooddiebone Torgue Ne, neg je jednostavno konzervativno dizajniran. Da su slike nekih žena umjesto igara, rekao bi da čitam Gloriu. Ne kažem da je loše, pogotovo ne jer nisam pošteno ni zavirio još u časopis, samo obzervacija.
Genesis Torgue mozda zbog updatea i same instalacije…al bolje uzet ovaj Standard model, pa bit miran neko vrijeme
Fenix DarkPunisher fejk, previše čak i za mene da clickbaitam a klikovi mi trebaju do kraja mj 🤣 Metacritic povlači s Gamefaq, a na Gamefaq može skoro svatko napravit stranicu neke igre