Gaming Chat - news, tračevi i rumori
Sineee, 256 gb? Jel to rekord? Ili je kalodjuti teži?
- Uređivano
Ovo je fan made port, ne sumnjam da će službeni biti dosta manji.
I baš me zanima hoće ubrzati službeni izlazak.
Rockstar gasi servere za GTA 5 za PS4
Navodno će ova godina biti puna Sony ekskluziva na Steam. No do službene najave ovo je jednako za povjerovati kao svaka druga glasina
Sve dolazi na PC i ekskluzive nestaju.
Jbt koji hit. A zasad samo na Xboxu (Game Pass) i PC.
Ja sam skinuo, ali još nisam probao. Večeras ću nadam se.
prayer Za sve te igre se odavno očekuje da dođu na PC, još svakako od nenavedenih Gran Turismo 7 i Bloodborne. Što bi bilo već krajnje vrijeme, bio je dovoljan period da se te igre prodaju u dovoljnoj mjeri, a još uvijek nisu zastarjele da se ne bi prodavale i na PC-u. Plus, manje fenbojiziranja oko ekskluzivnosti. Toga nikad dovoljno.
Zero Bloodborne
Taj glumac je skinuo dobar dio svoje kilaže. Zadnji put sam ga gledo u nekoj komediji al je bio krupan u vražju mater. Prepolovil se!
Zero Mislim da bi GT7 imao jako jako veliku publiku na PC platformi, meni osobno pored Spider-Man 2 najveći razlog za uzeti trenutno PS5. Mogli su napraviti čudo i sa Uncharted Multiplayer, vjerujem da bi to bila bomba i vrtili bi masu para na mikrotransakcije, samo eto nisu. Ali GT7 sigurno uzimam (opet ) day1 za Steam.
Bloodborne ako portaju na PS5, dolazi i na PC, inače ništa.
SE navodno popušta sa ekskluzivnim dealovima, valjda nisu bili zadovoljni sa prodajnim brojkama. Navodno dolazi i FF VII Remake a nakon isteka vremenske ekskluzivnosti i Rebirth.
escoban Ako se ne varam u onom NVIDIA leaku praktički cijela kolekcija PS4 i PS5 igara je u razvoju za PC samo je pitanje kad će doći. Za TLOU 2 se slažem, on bude isto u narednih 6 mjeseci za PC vjerojatno uz najavu druge sezone kako kažeš
maverick Sumnjam da bude na GP jer je Square pohlepana kučka, mogao bi doduše FFVII Remake prije nego što izbace Rebirth ako im Microsoft dadne dobru kesu