Legendary_Hero sanzo Ako uzmem extru onda PS4 igre normalno downloadam i stoje mi u library-ju kao i ps plus igre? Da li se na tim igrama također mogu osvajati trofeji i što ako hipotetski recimo započnem neku igru i Sony ju makne sa extrinog kataloga, trophy progress kao i sejvovi u igri mi ostanu na PS4 ili se i oni miču?
Fenix Sve ti ostaje, igra funkcionira najnormalnije kao i svaka druga. Kad i ako Sony ikad makne neku igru, lako je kupiš ponovno i nastaviš
master_x darkfenix Normalno,kad ih većina ne može nit prismrdit FromSoftovim igrama i njihovome gameplayu.Rade neke pokušaje al nejde im baš
Flipper O igri se slabo priča, a dolazi za 3 dana na PS5 i XSX. PC verzija je vani od 2019. Meni izgleda jako zabavno.
pravednik Flipper Predobro, kratko ali jebena brza i zabavna pucačina. Nema gluposti, samo old school sa par zanimljivih gameplay elemenata, te dodge mehanikom iz prvog lica.
Flipper Mogao bi Sony danas najaviti Returnal za PC. Izlazak vrlo brzo. Ako to bude tako, nadam se da ćete kupit igru. Returnal je roba.
herc Flipper https://www.videogameschronicle.com/news/now-returnals-pc-listing-has-been-updated-to-show-steam-deck-support/ prodano!
herc The Star Wars: Knights of the Old Republic remake announced last year for PS5 and PC has reportedly been delayed indefinitely following the firing of developer Aspyr's art director and design director.
Zero I bolje. Dosad su samo portali igre, remakeati nešto od nivoa geometrije (ako i to imaju) je sasvim nešto drugo. Čak i da to naprave savršeno, opet je KOTOR iz gameplay perspektive užasno zastario.
Kikiller Dario Zrno, bog časopisa koji smo čitali: Edit:Sad kad sam pogledao, moram priznat da me uhvatila nostalgija. Tak da sam našao sliku s početka 😃