Torgue Nadam se dobroj igri koja nije rail shooter. Robocop mi je jako drag , i zadnji film je odlican bio te bi mi bilo zao da je igra losa.

Ni ja, još stare krame. Umjesto da se prime posla i rade nove igre kako bi i trebali.

Ili još bolje, da zaborave da je Klonoa ikad postojala. Kakvi nastavci davno mrtvih serijala? Čemu to?

Kolega na drugom forumu pita:

“Pozdrav dragi forumasi.
Godinama bezuspjesno pokusavam pronaci mapu ili mod kojeg se sjecam samo u dijelovima. Sve sto znam jeste da je najvjerovatnije dio od COD 2 jer pocetak te misije koja mi je ostala u glavi je slican kao i u misiji "Repairing the wire". Razlika od originala je u tome sto se u pozadini moze cuti partizanska pjesma iz 2.svj.rata na pocetku misije, te da se iz onog prolaza izmedju zgrada nekako odma izlazi na ogromno polje sa izdubljenima.. Sjecam se da se na njemu nalazi i zapaljeni kamion oko kojeg se moze ici protiv neprijatelja. Probao sam mod "yugoslavia wars", ali nije to ono sto se sjecam. Unaprijed hvala svima koji procitaju i pokusaju da rijese ovu misteriju koja me proganja godinama”

Zna itko?

Interesantno, no mislim da je krivo interpretirano. Ovdje je više riječ o promjeni radne kulture koju je lakše provesti prelaskom na oblak. Ne navode konkretne primjere van paljenja i gašenja programa koje smatraju nepotrebnim gubitkom vremena. I dok se s time slažem, to nije ono što uzrokuje dugogodišnji razvoj sve kompleksnijih igara. Ovo se više osvrće na brisanje granica u hibridnom načinu rada i podizanje efikasnosti radnika prihvaćanjem raznih agilnih metodologija i sve popularnije flat hijerarhije. Oblak, primjerice, ne može magično odraditi posao 3D dizajnera. Dodatno, takav prelazak potencijalno briše određene hardverske granice u live service igrama, nešto što je Microsoft napravio s novim Flight Simom. Štoviše, to bi odgovaralo smjeru u kojem Sony ide, fokus na desetak live service naslova za kontinuiranu i stabilnu zaradu.

Fico Vidjet cemo, ja sam skuzio da se to odnosi na cjelokupni development, ne samo za live service igre.

Izgleda dosta fora ali je zasad samo za PC najavljeno. Nadam se nekoj Switch najavi.

Kikiller I to se da zboostat,al to samo umjetno podiže trajnost igre kao i prelazak na težem Arcade modu.Osnova igre je jako kratka.

master_x

A jebiga, evoluirali smo kao igrači. Prije se TMNT igrao po godinu dana, nije bio prekratak.

Nisam baš upoznat pa ako mi može netko odgovoriti - kako su došle ove nove PS plus preplate, do sad sam koristio ps plus koji bi sada po rangiranju bio essential kao i svi, te bi se sad prebacio na extra ili premium, pa me zanima pod što se podrazumijeva da extra i premium dobiju katalog igara? Sve te igre mogu skinuti na PS4 i igrati dok mi traje članarina kao ps plus besplatne mjesečne igre ili?

Obično uzmem ps plus na tri mjeseca, te s obzirom novih članarina primjećujem da je razlika između essential i extre samo 100kn, pa mi nije jasan taj katalog igara jel mi ne izgleda isplativo za Sony da za 100 kn više da stotinu naslova besplatno na download i to još novih igara tipa Spiderman i sličnih?

Legendary_Hero Za ps4 igre je jedina razlika da ih sony može u bilo kojem trebutku maknut sa servisa, dok su ps+ igre garantirano dostupne dok imaš pretplatu. Za ps3 igre nema skidanja već možeš igrat samo streamanu verziju, tako da trebaš imat dobar net, inače zaboravi.

sanzo

Ako uzmem extru onda PS4 igre normalno downloadam i stoje mi u library-ju kao i ps plus igre?

Da li se na tim igrama također mogu osvajati trofeji i što ako hipotetski recimo započnem neku igru i Sony ju makne sa extrinog kataloga, trophy progress kao i sejvovi u igri mi ostanu na PS4 ili se i oni miču?

Sve ti ostaje, igra funkcionira najnormalnije kao i svaka druga. Kad i ako Sony ikad makne neku igru, lako je kupiš ponovno i nastaviš

Gameplay mi se svidja( nije Souls hvala Bogu) a za ostalo cemo vidjet, moglo bi ok bit.

O igri se slabo priča, a dolazi za 3 dana na PS5 i XSX. PC verzija je vani od 2019.

Meni izgleda jako zabavno.

Igrat ću ako dođe na novi PS Plus. To je to od mene.

Flipper

Predobro, kratko ali jebena brza i zabavna pucačina.

Nema gluposti, samo old school sa par zanimljivih gameplay elemenata, te dodge mehanikom iz prvog lica.

darkfenix Normalno,kad ih većina ne može nit prismrdit FromSoftovim igrama i njihovome gameplayu.Rade neke pokušaje al nejde im baš

4 dana kasnije

Mogao bi Sony danas najaviti Returnal za PC. Izlazak vrlo brzo. Ako to bude tako, nadam se da ćete kupit igru. Returnal je roba.

The Star Wars: Knights of the Old Republic remake announced last year for PS5 and PC has reportedly been delayed indefinitely following the firing of developer Aspyr's art director and design director.

I bolje. Dosad su samo portali igre, remakeati nešto od nivoa geometrije (ako i to imaju) je sasvim nešto drugo. Čak i da to naprave savršeno, opet je KOTOR iz gameplay perspektive užasno zastario.

Dario Zrno, bog časopisa koji smo čitali:

Edit:Sad kad sam pogledao, moram priznat da me uhvatila nostalgija.

Tak da sam našao sliku s početka 😃