Gaming Chat - news, tračevi, rumori, X je smeće
Sa svime se slažem! Sad zamisli još kad izađu Steam Mašine ili Tv PC-evi ili kako ih već zvati, kinezi će poluditi za njima pogotovo ako budu prihvatljive cijene. PC platforma raste bez stajanja!
- Uređivano
renda a on je samo pisac
U takvim igrama je to najbitnija komponenta, tu spadaju likovi i prica, isto kao i Neil Druckmann u TLOU i Intergalactic.
prayer PC platforma raste bez stajanja!
PC ima sve igre i besplatan online, Xbox-PC ce imati sve igre i besplatan online, Playstation kao zatvorena platforma ce vjerovatno ukinuti onljne placanje jer Xbox-PC ce biti primamljiv s obzirom da Sony odustaje od ekskluziva…Sony bi mogao sve vise postati konzola za casual gamere…
- Uređivano
fensisuperstar 8:40min, ono sto i sam vidim i tako se odnosim prema igrama i baratam svojim novcem. Cemu bilo sto drugo? Nije ravno Steamu. Ovo je platforma, glas gamera, radeno od ljudi koji kuze gaming, a nisu ljudi u odjelima koji gledaju samo live service i kvartalne izvjestaje.
Slazem se sa vecinom u videu, zapravo veci dio toga sam napisao ovdje i krcao jaja pojedincima, jer sam dosadan i neznam to prezentirat na pravi nacin
chono i uspiješ se posvađat s pol foruma usput xD
fensisuperstar heeeeej, nisam rekao da su mi metode dobre, ali namjere jesu
Najveca dobit Valvea je kako pise u komentarima, privatna su kompanija.
Može!
stitrek Xbox-PC ce imati sve igre i besplatan online,
Otkud ti to? Pa Xbox je prvi uveo plaćanje za online igranje.
- Uređivano
Sega je još prije Microsofta naplaćivao online gaming. U SAD- u se to zvalo SegaNet i naplaćivalo se 21$ mjesečno, tj. radilo se o ugovoru sa internet providerom. Sega je praktički bio pionir u naplaćivanju online segmenta, a dok je Microsoft samo to popularizirao.
rpgamer96 nisam to znao. Vidiš kako se isplatilo
somethingwrong Otkud ti to? Pa Xbox je prvi uveo plaćanje za online igranje.
Ako novi Xbox bude Xbox-PC, to ce biti mini-PC-konzola na koju ces moci imati klasican Windows/SteamOS, znaci besplatna opcija online igranja van Xbox sucelja, vjerovatno ce se i Valve upustiti u takav slican hardware za popularizaciju SteamOS-a na "desktopu".
stitrek to je onda samo PC. Čemu zvati nešto Xbox, a nećeš moći igrati xbox igre na tome. Kakva debilana.
It's a fuckin PC
somethingwrong to je onda samo PC. Čemu zvati nešto Xbox, a nećeš moći igrati xbox igre na tome. Kakva debilana.
It's a fuckin PC
Procitaj clanak na portalu, sve ti je objasnjeno, vazi i za Xbox HandHeld, velika vecina Xbox igara su na Windows-u tako da Xbox samo ide u smjeru svog otvorenog OS-a.
Ako hardware bude povoljan i dobar, opet ce se dobro prodavati jer je Xbox snazan brand i platforma a i casual Windows korisnicima/gamerima ce biti prakticno.
somethingwrong to je onda samo PC. Čemu zvati nešto Xbox, a nećeš moći igrati xbox igre na tome. Kakva debilana.
It's a fuckin PC