I ja mislim da će biti standardna, vjerojatno će prodavati za +20 ili +30 EUR early access od 2-3 dana.
Gaming Chat - news, tračevi, rumori, X je smeće
- Uređivano
@Tuhy otvori žestu!
Capcom Renews Dino Crisis Trademark
Dino 1 i 2 remake bi bila vruća roba.
Iako je dvojka bila ful akcijski orijentirana, igra je bila super i predivno je izgledala.
Tip je jako pouzdan što se tiče leakova.
Najava ide ovaj ili sljedeći mjesec i release date u 5. mjesecu?
https://xcancel.com/eXtas1stv/status/1899898931976319020?t=fYeYv-6DP6XocM4xAY4dvA&s=19
- Uređivano
Hello Sunshine, nova igra Red Thread Games-a od pisca Ragnar Tornquist, kreator odlicnog The Longest Journey/Dreamfall serijala, The Secret World, Draugen, Dustborn…
Sa svime se slažem! Sad zamisli još kad izađu Steam Mašine ili Tv PC-evi ili kako ih već zvati, kinezi će poluditi za njima pogotovo ako budu prihvatljive cijene. PC platforma raste bez stajanja!
- Uređivano
renda a on je samo pisac
U takvim igrama je to najbitnija komponenta, tu spadaju likovi i prica, isto kao i Neil Druckmann u TLOU i Intergalactic.
prayer PC platforma raste bez stajanja!
PC ima sve igre i besplatan online, Xbox-PC ce imati sve igre i besplatan online, Playstation kao zatvorena platforma ce vjerovatno ukinuti onljne placanje jer Xbox-PC ce biti primamljiv s obzirom da Sony odustaje od ekskluziva…Sony bi mogao sve vise postati konzola za casual gamere…
- Uređivano
fensisuperstar 8:40min, ono sto i sam vidim i tako se odnosim prema igrama i baratam svojim novcem. Cemu bilo sto drugo? Nije ravno Steamu. Ovo je platforma, glas gamera, radeno od ljudi koji kuze gaming, a nisu ljudi u odjelima koji gledaju samo live service i kvartalne izvjestaje.
Slazem se sa vecinom u videu, zapravo veci dio toga sam napisao ovdje i krcao jaja pojedincima, jer sam dosadan i neznam to prezentirat na pravi nacin
chono i uspiješ se posvađat s pol foruma usput xD
fensisuperstar heeeeej, nisam rekao da su mi metode dobre, ali namjere jesu
Najveca dobit Valvea je kako pise u komentarima, privatna su kompanija.
Može!