- Uređivano
chono Ja nebi ima problem ni sa dayone na Xboxu, ali sam uvjeren da bi patila kvaliteta kad bi se fokus maka sa 1 platforme.Mislim da je to glavni razlog zasto Sony ima tako kvalitetne naslove. Trenutno bez straha mogu preorderat njihove 1stparty igre jer znam da imaju standard i da nece biti SWJedi situacija.Osobno mi nista neznaci di ce oni releasat.
@prayer A brojke prodani konzola u mjesecima oko izaska GOWR (vjerovatno i SM2) su skocile skoro za duplo Dali bi skocile da te iste igre izlaze dayone na PC vjerovatno NE toliko. Sta im se dugorocno vise isplati? prodati jos 5milijuna vise igri ili prodati 3milijuna vise konzola i nakon 2 godine opet releasat istu igru i opet prodati par milijuna primjeraka na PC-u…
Vidit cemo Sony najbolje ima uvid u brojke i sigurno ce se odlucit za najbolju zaradu.
Edit: Evo sam taj Helldivers je primjer tih boljki koje dolaze od multiplat jos nikad nisam imao ovoliko crashova u niti jednoj igri, svaki dan bar 3x igra se jednostavno ugasi nekad mi freeza i konzolu, a neracunam kad me kicka sa servera.