member crypto196 Mi ko ekipica igramo na PS5 i nema toliko problema kao na launchu. Meni zadnja 3-4 dana radi bez problema iako je ostatku znalo zajebavat s spajanjem i izbacivanjem tu i tamo. Quickplay nismo ni probali jer nas je uvijek 3-4, ali kao što je bitmap rekao probaj izgasit crossplay, navodno pomaže.
Tuhy Isključivanje pomogne 101%, mene je nakon toga stalno spajalo sa randomima. Ali sinoć, spojit se k frendu je bilo nemoguće. I, tu i tam mi crasha igra kaj mi je inače prerijetko sa drugim igrama, i poprilično mi digne živce
Blitz Ajde napokon da su izbalansirali spajanje slicnih levela. Islo mi je na zivce kad stavim match na impossible ili hell dive a spaja likove sta su doslovno tek krenili igrat. Sad je odma spojilo likove slicnog ili viseg levela.
Blitz Flipper nije problem s ekipom smanjit, samo se ti spoji, nisam ja ko @Tuhy pizda da igram s randomima a ima nase ekipe online 😁
[deleted] https://www.ign.com/articles/helldivers-2-review 9/10 Inače serveri gore i sinoć su opet pali. Bit će ovo zanimljiv vikend .
escoban Jucer carryam 20ak sampela i kicka me 😞 Evo jedan video koji mozda bude pomogao: Nisam jos proba al ovo za chargere me zanima jer su trenutno najgori protivnik
[deleted] escoban nisam gledao video, ali nakon sto otkljucas railgun, chargere lako rjesavas sa 2 hita u nogu. Naravno kad te napadne 4-5 chargera nije vise toliko lako . Railgun je na lvlu 20, a prije toga flamethrower je dosta dobar za chargere.
prayer Jesu oni šta popravili ovaj XP gain jer igrao na medium ili na hard dobijem uvijek isto exp-a. Inače, jučer otključao one male dronove što te prate, užasno su korisni pogotovo u loše vidljivim uvjetima.
[deleted] prayer pa sve zavisi koliko objectiva rijesis. Ako na mediumu rijesis sve a na hardu samo main objective vise xp-a ces dobit na mediumu.
prayer [deleted] Aha i mislio sam si! Ima toliko težina da je xp gain baš marginalan. Inače već skupio nekih 340 onih premium currency-a, imao si pravo baš ih je lako skupiti. Jedino ne znam koliko su premium puške bolje od običnih. Fali mi još nekih 70 medalja i budem ovu zadnju pušku sa treće strane kupio pa ih budem usporedio ali mi se najveća razlika čine ova special oružja koje možeš pozvati i naci, oni bas jebu majku. Grenade launcher na robotima je spas, a isto tako dobro dođe za snajpati nestove.
[deleted] prayer ja sam otkljucao premium warbond i iskreno svi weaponi su dosta lošiji. Zapravo kad gledaš ukupno main weapone najbolji je onaj shotgun breaker ili onaj pocetni ar s kojim krenes. Takoder sto se tice armora, trenutno ne rade kako trebaju, tako da je najbolje koristit light armor.
prayer [deleted] Takoder sto se tice armora, trenutno ne rade kako trebaju, tako da je najbolje koristit light armor. Statovi ne vrijede ili?