Ono je Breaker shotgun iz veteran ploce, ono di otkljucavas stvari s medaljama, puska je dobra roba skroz, zapali sve zivo, danas cu otkljucat trecu (dominator), mislim da ce ta bit jos jaca. Taj veteran warbond mozes kupit za 1000 onih plavih creditsa. Te creditse imas na svakoj stranici onog prvog warbonda (po 100 na svakoj), a mozes ih nac na mapi cesto, ili ako si budala ka ja kupis s lovom. Nemoj 😄
A taj drone mozes kupit kao stratagem mislim na lvl 10. Nemoj kupovat onog sta puca metke vec cekaj ovoga s laserom, dobar je za przit ove male baje da ne trosis bezveze municiju na njih.
A raznolikost/dizajn neprijatelja se povecava s tezinama, sta je veca to je vise vrsta buba. Na challenge vec bude charger, stalker, na hard bile titan itd, za njih srusit triba stvarno imat dobru opremu. Sad sam kupija cannon i rocket sentry pa cu vidit kakvi su oni protiv njih.
Da, medalje, kredite, materijale, sta ih se skupi u igri svi dobivaju. Kad nekoga ubije ti materijali koje je on nasa padnu pa ih triba pokupit (jako bitno), to je i jedan od in game tipova, pokupi materijale, ima vremena za tugu poslije hah
I pokusaj dnevni challange obavit usput, on daje 15 medalja, jucer je bija za obavit 8 side objectiva, danas je za ubit 400 automatona. Bas sam sad to rjesava, odlicna rasa, vas dobri fajtovi s njima