Ja sam uspio odigrati oko sat i pol na PS5. Igrao sam co-op s jednim našim forumašem. Neću lagati, vuče na igranje. Napucavanje je sočno, zajebancija dobra, atmosfera super. Jedino mi je dizajn izvanzemaljskih buba mršav i monoton. Otključavanje novih stvari baš zove na još samo jednu partiju. Ne znam koliko ima sadržaja, ali početni dojam je jako pozitivan. Encounteri ovi početni ne traju predugo i to mi paše. Ne znam kako je kasnije.

Evo da još napišem. Sinoć sam malo uletio u game sa Suhym i Blitzom (kerijali me), i iako imam lošu opremu i slab sam, bilo je zabavno. Tek sam vidio kad sam s njima igrao kakav moćan arsenal može igrač imati. @Blitz s kojom puškom si ono rokao i kako se dobije onaj dron sto prži sve? 🤣

Konfuzno mi je iskreno sto treba raditi na onoj mapi u svemirskom brodu i sto je uopće bitno skupljati. Skužio sam da se traže medalje. 😁 moram sjesti kad sin opet ode navečer spavati i malo proučiti.

Igra je u co-opu jako zabavna i izgleda super kad se “naruče” ona tri orbital strikea koja zapale tlo. I dalje mi ostaje kao najveća mana bezvezan dizajn buba. Nisam siguran također koliko ima raznolikosti sto se tiče misija i ciljeva. Čini mi se da se radi o jednom te istom? I da j grind dosta velik da bi se otključale bolje stvari. Opet ću ponoviti, uz sv upitnike koje imam, igra je zabavna. A i napucao sam jednom slučajno @Tuhy i možda mu maznuo item 🤣🤣

Nisam skužio, sve se svakako dijeli između partija ili neke stvari ne? I sto se događa sa stvarima onoga tko je umro? Drugi igrači ih mogu uzeti?

Ono je Breaker shotgun iz veteran ploce, ono di otkljucavas stvari s medaljama, puska je dobra roba skroz, zapali sve zivo, danas cu otkljucat trecu (dominator), mislim da ce ta bit jos jaca. Taj veteran warbond mozes kupit za 1000 onih plavih creditsa. Te creditse imas na svakoj stranici onog prvog warbonda (po 100 na svakoj), a mozes ih nac na mapi cesto, ili ako si budala ka ja kupis s lovom. Nemoj 😄

A taj drone mozes kupit kao stratagem mislim na lvl 10. Nemoj kupovat onog sta puca metke vec cekaj ovoga s laserom, dobar je za przit ove male baje da ne trosis bezveze municiju na njih.

A raznolikost/dizajn neprijatelja se povecava s tezinama, sta je veca to je vise vrsta buba. Na challenge vec bude charger, stalker, na hard bile titan itd, za njih srusit triba stvarno imat dobru opremu. Sad sam kupija cannon i rocket sentry pa cu vidit kakvi su oni protiv njih.

Da, medalje, kredite, materijale, sta ih se skupi u igri svi dobivaju. Kad nekoga ubije ti materijali koje je on nasa padnu pa ih triba pokupit (jako bitno), to je i jedan od in game tipova, pokupi materijale, ima vremena za tugu poslije hah

I pokusaj dnevni challange obavit usput, on daje 15 medalja, jucer je bija za obavit 8 side objectiva, danas je za ubit 400 automatona. Bas sam sad to rjesava, odlicna rasa, vas dobri fajtovi s njima

U moru singleplayer igara koje sam igrao zadnjih godina, dugo nisam igrao neki multiplayer.

Zaboravio sam kako to zabavno moze biti 😂

Sinoc do 3 ujutro napucavanja, smijeha i ni u jednom trenutku nije bilo dosadno.

Uzeo sam onaj jetpack i sad se osjecam kao mandalorian kad skocim preko buba Ha-Ha-Ha

Jel ga ubije 500kg bomb iz prve???

Mi smo ga ubijali tako da ja namjerno poginen i onda me neko spawna blizu njega pa se zabijem u njega kapsulom dok padam, to ga ubije iz prve isto, a lako ga pogodit kapsulom posto je velik 😄

Igra sam nekoliko sati zasad samo random ekipa jer je moj squad cili pod gripom😅

Stvarno igra zna biti jako zabavna gunplay socan, movment dobar, call inovi jebeni. I kad stavis igru na vece tezine onda starta pravi fun. Pitanje je koliko ce me drzat al prvih 5h prakticki solo super zabavna igra.

Igra je top, zalomi se katkad koji glitch, ništa prestrašno, to se skrpa kroz koji update. Ono što mi je puno kritičnije je situacija s serverima. Sony se baš potrudio .😆

Jučer peakalo s 200k ljudi na Steamu, raritet je da neka igra peaka kroz radni tjedan

Dajte novih dojmova. Stvarno razmišljam uzet

Fenix ne sjecam se kad sam se ovoliko zabavio u nekoj multiplayer igri.

Krenuo sam s niskim ocekivanjima a sad ne mogu prestat razmisljat o igri, zabavno je igrat s randomima, ali u ekipi je jos 10x puta bolje.

U mapama protiv autobota imas osjecaj kao da si u nekom star wars filmu, explozije na sve strane.

Takoder se ne sjecam da li sam se ikad toliko smijao kao dok igram hellriderse Ha-Ha-Ha

• [deleted]

• Uređivano

escoban a sta kazes na glazbu? Ono kad dropas na mapu

[deleted] Ma je bude baš brutalno atmosferično, ta orijentalna muzika, tamo prelijevanje konstrasta boja u daljini, prašine koja se diže, vi bacate opremu i onda neznam dođe neka buba, zahvati malo jednog od vas i samo čuješ u agoniji MY LEEEEEEEEEEG Ha-Ha-Ha.

Zvuk je brutalan u igri, baš sve rokne brutalno + nisam odavno vidio da neka igra to toliko dobro prati vibracijama, a i tipa ekslopzije baš rade kaos, frca zemlja, blato na sve strane, ostane udubljenje od ekplozije, baš se osjeti svaki metak i eksplozija, jebeno mi je kako kad izvadiš onda onaj pištolj ili uzi kolika je promjena naspram ovih high power oružja.

A planeti tj. mape koje sam do sada vidio su izvrsne.

Najdraze su mi nocne mape, onaj planet s plavom atmosferom, neka magla a u sumi izlaze autoboti s crvenim ocima.

Evo ova

[deleted]

Je baš je raznoliko, a tipa one terminatore još nismo otključali dalje od jednog-dva planeta, a bube su tek na drugom onom sektoru. Baš me zanima kako će boss fight izgledat kad riješimo sve sektore (ako ga bude 😅 ).

Btw. Jel vam igra brzo pocuca bateriju na gamepadu? Meni zna otić full napunjen gamepad u jednoj dužoj sesiji, mislim da sve te silne vibracije uzmu svoj danak lol.

• [deleted]

• Uređivano

member je pocucla ju jako brzo, ali nema sanse da iskljucim adaptivne trigere jer su odlicno napravljeni, bas svaki weapon ima neku tezinu.

Bas sam s frendom komentirao kako se ne sjecam kad sam usred nekog igranja morao mijenjat joystick jer se ispraznila baterija.

Ne znam kako je na plejci ni meni se eto par achievementa random otključa tokom igre a nisam napravio niti približno blizu nešto što ima veze Ha-Ha-Ha. Isto tako smo kolega i ja jedno 2-3 puta zapeli na mjestu gdje tipke nisu reagirale uopće. Također, ne znam ako ste išli za time no odjela koje dobiješ sa Super Citizen edicijom imaju buff da umreš 50% vremena ako dobiješ fatal hit.

Igra mi je pocela cesto crashat na ps😢

Igra mi izgleda bolesno dobro, još se s par frendova dogovaram ako ćemo fakat uzet ili ne ali Helldivers 2 mi izgleda prefora da bi ga propustio igrat.