member crypto196 Mi ko ekipica igramo na PS5 i nema toliko problema kao na launchu. Meni zadnja 3-4 dana radi bez problema iako je ostatku znalo zajebavat s spajanjem i izbacivanjem tu i tamo. Quickplay nismo ni probali jer nas je uvijek 3-4, ali kao što je bitmap rekao probaj izgasit crossplay, navodno pomaže.
Tuhy Isključivanje pomogne 101%, mene je nakon toga stalno spajalo sa randomima. Ali sinoć, spojit se k frendu je bilo nemoguće. I, tu i tam mi crasha igra kaj mi je inače prerijetko sa drugim igrama, i poprilično mi digne živce
Blitz Ajde napokon da su izbalansirali spajanje slicnih levela. Islo mi je na zivce kad stavim match na impossible ili hell dive a spaja likove sta su doslovno tek krenili igrat. Sad je odma spojilo likove slicnog ili viseg levela.
Blitz Flipper nije problem s ekipom smanjit, samo se ti spoji, nisam ja ko @Tuhy pizda da igram s randomima a ima nase ekipe online 😁
[deleted] https://www.ign.com/articles/helldivers-2-review 9/10 Inače serveri gore i sinoć su opet pali. Bit će ovo zanimljiv vikend .
escoban Jucer carryam 20ak sampela i kicka me 😞 Evo jedan video koji mozda bude pomogao: Nisam jos proba al ovo za chargere me zanima jer su trenutno najgori protivnik
[deleted] escoban nisam gledao video, ali nakon sto otkljucas railgun, chargere lako rjesavas sa 2 hita u nogu. Naravno kad te napadne 4-5 chargera nije vise toliko lako . Railgun je na lvlu 20, a prije toga flamethrower je dosta dobar za chargere.
prayer Jesu oni šta popravili ovaj XP gain jer igrao na medium ili na hard dobijem uvijek isto exp-a. Inače, jučer otključao one male dronove što te prate, užasno su korisni pogotovo u loše vidljivim uvjetima.
[deleted] prayer pa sve zavisi koliko objectiva rijesis. Ako na mediumu rijesis sve a na hardu samo main objective vise xp-a ces dobit na mediumu.
prayer [deleted] Aha i mislio sam si! Ima toliko težina da je xp gain baš marginalan. Inače već skupio nekih 340 onih premium currency-a, imao si pravo baš ih je lako skupiti. Jedino ne znam koliko su premium puške bolje od običnih. Fali mi još nekih 70 medalja i budem ovu zadnju pušku sa treće strane kupio pa ih budem usporedio ali mi se najveća razlika čine ova special oružja koje možeš pozvati i naci, oni bas jebu majku. Grenade launcher na robotima je spas, a isto tako dobro dođe za snajpati nestove.
[deleted] prayer ja sam otkljucao premium warbond i iskreno svi weaponi su dosta lošiji. Zapravo kad gledaš ukupno main weapone najbolji je onaj shotgun breaker ili onaj pocetni ar s kojim krenes. Takoder sto se tice armora, trenutno ne rade kako trebaju, tako da je najbolje koristit light armor.
prayer [deleted] Takoder sto se tice armora, trenutno ne rade kako trebaju, tako da je najbolje koristit light armor. Statovi ne vrijede ili?
escoban Sricom pa Sony nije dao Bungieu da nadgleda ovo kao neki drugi liveservice koji bi vrlo vjerovatno bio vrhunski da se nisu umisali…