P2W puškica nema, ove valute što se kupuju novcem su samo za kozmetiku.
Meni su kretnje, napucavanje i mehanike top. Namjerno je sporo i tromo, pa okoliš, otrovi i slično utječe na još tromije kretnje. Dodge je kao i u prvom dijelu tako da skočiš u onaj prone, odjebeš se od opasnosti i stigneš iz pronea još malo čistit ako ekipa navali. U principu je tu da se instant makneš od smrti i da ti neko iz partya skine ekipu s vrata. Više manje je dizajn i sve mehanike u igri su namijenjene da fokusiraju igrača na timsku igru.
Meni su početni dojmovi jako pozitivni. Ali ima par stvari što me smeta, cue kad neko krepa mi je presuptilan i lako je ne skužit uopće, da ne vrištimo na chatu daj me digni kurca bi ikad skužio da je netko krepao. Bilo bi fino da to popatchaju da bude baš jako očito kad ekipa krepa i zvukom i vizualno.
Druga stvar je ove početne puške uopće ne kužim kako ih se kupuje, s onim nekim medaljama, preko onih warbondova? Premalo ih je u tim paketima i nema valjda frakcija toga iz prvog dijela. Ne kužim jel nešto popuštamo ili smo još prerano u igri. Svakako je nejasno i bespotrebno spetljano.