[deleted]
escoban game director je na discordu rekao da nece nista mijenjat po pitanju MS, e sad zivi bili pa vidjeli
escoban game director je na discordu rekao da nece nista mijenjat po pitanju MS, e sad zivi bili pa vidjeli
Kao sto je ispravio kolega iznad, to je samo za vikend.
Igra je dosta primamljiva, blesavo je da ta PS igra pored visokih cijena igara zahtjeva i PS Plus pretplatu da bi se igralo online, dali uopce postoji koja Sony multiplayer igra da radi bez PS Plus, nešto kao Apex ili Fortnite? Igra nema offline PVE mode zato su mogli barem napraviti da ima free online na PS.
Na PC je 29 eura i ne plaća se online igranje, razmišljam uzeti ali problem je velika gaming rezerva igara koja čeka.
Ne igrivo za vikend na PS5. Odustao sam. U par mečeva nisam dobio uopće XP iako smo sve završili, matchmaking nije radio, lag, crashanje. Super igra, ali ima gadnih problema sa serverima. Dok to ne poprave, neću gubiti živce. Jučer sam prvi puta naletio na mapu koja je po noći, kiša, munje i roboti. Vrhunska atmosfera, jeziva skroz. Samo eto…kad nije baš igrivo.
Cista katastrofa sa serverima…Evo nemogu join
Ne igran nista online i nakon sto je plus isteka ne zelin ga vise uzimati.
Cod ne igramo dica zaigraju fortnite za koji ne treba plus, i destiny san odjeba tako da mi plus apsolutno ne triba u zivotu.
Da ne govorin od uzasne ponude igri od kojih neman nikakvu korist.
Ova igra izgleda zanimljivo da je proban ali za sad nista onda
Uspješno sam ignorirao ovu igru do sad kad mi je frend poslao Before You Buy i sad moram priznat da mi izgleda top.
A kad to ja kažem za neku ovak igru onda stvarno neš znači
Kolko je teško ignorirati mikrotransakvije u igri?
Mikrotransakcije su samo kozmetika, kaciga, plašt, odijelo.
Svo oružje i upgrejdi se otključavaju igranjem.
Matchmakimg im je sjeban totalno nemozes vise naci random squad…
Meni je sad dobro radilo.
Ima jedna finta ako ti quickgame ne radi, odi u igru solo, baci onaj sos beacon da ti se neko pridruži i onda odmah izađi van u svoj brod. Meni je tako proradilo jučer i našao squad.
AbelKOsMos u drugim riječima, bio je vikend besplatnog online igranja
Ma igra je baš vrhunska ali bi je mogli ubiti serveri. Pa vani je već tjedan i pol a situacija sa serverima je prelijevanje iz šupljeg u prazno. Neznam što Sony radi ali bi mogao jako brzo otpast interes igračima s ovoliko problema, ne sjećam se kad je neka igra imala ovoliko problema s serverima i toliko dugo.