Konačno gameplay nekog tko ustvari zna, ovo sve dosad kaj sam gledo je kurac, ne znaju spojit 3 udarca. Mislim, nije da bih ja bio bolji 😁, al ne dobi se naj dojam kad gledaš prosječne likove.

Ninjakilla je svijet za sebe, jasno, al gušt je gledat što čovjek izvodi u prvom prokletom danu bete (stress test) i kolko će igra ustvari bit jebena kad ju savladaš.

Cameo likovi će moć poslužit i kao combo breaker, da bar nakratko zaustaviš nekog ko radi budalu od tebe 😁😄.

Open betu ću igrat ko blesav. Nadam se da će mi sjest fight, a po svemu viđenom bi mi itekak trebo.

Kenshi je perverzija sa movesetom.

Uzasno mi sporo djeluje igra, nadam se da ce popravit to :/

Flipper

Kontaktiral odmah po objavi 😄😄

Dobra mu je cijena, al tak tak mi je CE… kipić mi ne djeluje tooooolko brutalno da ga moram imat.

Steelbook je nice, ali…

Mislim da će Premium kod mene

7 dana kasnije

Smoke i Rain <3 … perverzija trailer.

+, ima nešto gameplaya i sa Scorpionom te Kung Laom.

Meni uopće nije spor gameplay. Djeluje mi brže od jedanajstice.

16 dana kasnije

HOMELANDER!!! Aaaaaa,, jebemtiii 🤩🤩🤩

Plus, novi trailer za povratak nekih likova (ne znam sve, osim naravno Barake i Tanye)

Premium edition je već plaćen prije mjesec dana, čeka se izlazak. Da sam se i premišljo, ova najava prvog Kombat packa bi me prevagnula. Jest da je dodatno izbijanje love radi novih likova, ali za ovo dajem bez razmišljanja.

• FFA +1
8 dana kasnije

Šteta kaj ubace dobna ograničenja pa se mora kliknut, al ajd… s obzirom na što sve izvode u trailerima… 😃

Novi dan, novi (stari) lik.

8 dana kasnije

😎😎😎

Baš daju fanovima što žele.

9 dana kasnije
4 dana kasnije

Odigral cca 20 mečeva u Toweru (čisto da isprobam poteze likova) i isto tak online.

Tražit će privikavanje, nije mi baš isto ko jedanajstica. Više ko neki mix 10-ke i 11-ice.

Sporiji je definitivno što mi nije plus i raspon i varijacije poteza ovise od lika do lika. Li Mei mi najbolje leži zasad, samo mi djeluje da nema baš puno poteza. Naravno, i pun kurac sam loš, skoro pa uopće ne složim neki combo i očajnički mi fali tutorial da u njemu provedem 2-3 sata.

Fali mi get up counter i break da se izvučem kad me netko uhvati u combo. Odnosno, kolko sam skužil Kameo likovi služe za to, al nisam uspjel aktivirat kak treba.

Prezentacija solidna, očekujem različite introe, victory poze i skinove za svakog lika, izbacivanje toga bi bilo suludo

Neću baš provodit sate u beti, žao mi je igrat "za ništa", kad ne idu ni statsi ni niš, i kad je limitacija na likove, arene i modove. Sutra još pokoji meč i tjt, čeka se 14.09.

Dopada mi se, zabavno je, igrat će se. Nije me bacilo u trans, al jbga, previše sam igro MK11 i privikavanje na nešto novo će mi bit sporiji proces nego inače.

Ja sam u petak uspio odigrati tri meča online, score 1/2.

S tim da me treći protivnik nasapunao sa Cageom ko da sam beba. I onda sam otišao kod bake, možda sutra odigram još par mečeva kad dođem doma.

Zbog ovog se gledo ONL 🤩😎

7 dana kasnije
5 dana kasnije

Svakim prikazom Sve vise zelim igrati. Jedva cekam. Kenshi je tu i neopisivo Mi je drago.

4 dana kasnije

Soul

Vidio jučer.

Čak mi i nije tooolko napeto, Nitara mi je skroz nepoznat lik. To kaj ju ova voica je cool, al Megan poslužila kao model za lik, eee, onda bi već pričali 😀

Jbte, za tjedan dana je igra kod mene 😲😲🥹🥹🥹

Soul Kad vidim s kakvim je ženska mamlozom i ona sama mi se počinje gadit.