Odigral cca 20 mečeva u Toweru (čisto da isprobam poteze likova) i isto tak online.
Tražit će privikavanje, nije mi baš isto ko jedanajstica. Više ko neki mix 10-ke i 11-ice.
Sporiji je definitivno što mi nije plus i raspon i varijacije poteza ovise od lika do lika. Li Mei mi najbolje leži zasad, samo mi djeluje da nema baš puno poteza. Naravno, i pun kurac sam loš, skoro pa uopće ne složim neki combo i očajnički mi fali tutorial da u njemu provedem 2-3 sata.
Fali mi get up counter i break da se izvučem kad me netko uhvati u combo. Odnosno, kolko sam skužil Kameo likovi služe za to, al nisam uspjel aktivirat kak treba.
Prezentacija solidna, očekujem različite introe, victory poze i skinove za svakog lika, izbacivanje toga bi bilo suludo
Neću baš provodit sate u beti, žao mi je igrat "za ništa", kad ne idu ni statsi ni niš, i kad je limitacija na likove, arene i modove. Sutra još pokoji meč i tjt, čeka se 14.09.
Dopada mi se, zabavno je, igrat će se. Nije me bacilo u trans, al jbga, previše sam igro MK11 i privikavanje na nešto novo će mi bit sporiji proces nego inače.