Upravo prešo story 50%.
Znači, perverzija što rade od priče i likova 😍🤩
Sve novo, a opet tolko poznato… s jedne strane možda fali veći fokus na pojedine likove, al opet imaš neki osjećaj da ipak svaki dobije dovoljno vremena da ti uđe pod kožu. Ne treba dugo da krene sranje, Shang Tsung je u ovom dijelu fenomenalno portretiran i gušt ga je gledat / slušat u svakoj sceni.
I ostatak casta je skoro pa savršen, jebeno zanimljivi, pamtljivi, jedinstveni… ma vrh!
Kvaliteta animacije je brutalna, razgovori, emocije i one lineri jebeno visoka razina (uz pokoji neizbježan cringe dio, ali stvarno je svedeno na minimum).
Sam gameplay traži prelazak tutoriala i stalno učenje. Basic pokreti i lagani comboi se brzo polove, al izvesti neki zajebaniji combo je… zajebano 😃. Čuda se tu mogu izvesti kad se polove kombinacije i timing. Pa još comboi sa Cameo likovima te aerial potezi… previše je toga, jbte..
U MK11 sam imo 2 main lika, ovdje ih je već 6-7 koje želim masterirat i sa kojima ću sigurno imat stotine fightova online. Kojeg, btw, nisam još ni taknul…neću bit vreća za napucavanje 😃
Još dan - dva singla, a onda rokanje sljedećih par godina 😄
Vidim da je igra pokupila jebene ocjene i drago mi je radi toga. Po svemu kaj sam dosad isprobal, ovo je na dobrom putu da mi skine MK11 sa trona najdraže tučnjave.