Odigral cca 20 meÄeva u Toweru (Äisto da isprobam poteze likova) i isto tak online.
Tražit Äe privikavanje, nije mi baÅ” isto ko jedanajstica. ViÅ”e ko neki mix 10-ke i 11-ice.
Sporiji je definitivno Å”to mi nije plus i raspon i varijacije poteza ovise od lika do lika. Li Mei mi najbolje leži zasad, samo mi djeluje da nema baÅ” puno poteza. Naravno, i pun kurac sam loÅ”, skoro pa uopÄe ne složim neki combo i oÄajniÄki mi fali tutorial da u njemu provedem 2-3 sata.
Fali mi get up counter i break da se izvuÄem kad me netko uhvati u combo. Odnosno, kolko sam skužil Kameo likovi služe za to, al nisam uspjel aktivirat kak treba.
Prezentacija solidna, oÄekujem razliÄite introe, victory poze i skinove za svakog lika, izbacivanje toga bi bilo suludo
NeÄu baÅ” provodit sate u beti, žao mi je igrat "za niÅ”ta", kad ne idu ni statsi ni niÅ”, i kad je limitacija na likove, arene i modove. Sutra joÅ” pokoji meÄ i tjt, Äeka se 14.09.
Dopada mi se, zabavno je, igrat Äe se. Nije me bacilo u trans, al jbga, previÅ”e sam igro MK11 i privikavanje na neÅ”to novo Äe mi bit sporiji proces nego inaÄe.