Fenix Meni osobno nikakve dijete trenutno ne trebaju (i nadam se da niti neće), ali čisto me informacijski zanimalo ako netko s viškom kila želi spustite te kile, što bi mu bilo pametnije(u smislu jel fasting moze srediti tlak, masnocu itd, pa je nekad bolje to nego bilo kakve vjezbe?)
Kod mene je to ludilo, ja čim ne jedem uredno i redovno kak jedem, izgubim 2-3 kile bez problema. Vježbanjem sam nabio mišićne mase, ali sam malo i izgubio, no na kraju dana sam opet na 70kg. Sad mi je prekretnica unosit više određenih stvari u sebe, da mišić može dobiti što mu treba, ako želim bit nabildano đubre.
Nisi probao nikakvimn drugim metodama, aka personal trainer + nutricionist, da vježbanjem probaš izgubiti tih 20 kila? Ustvari ako ti ovo funkcionira, onda nemaš potrebe, mene čisto zanima informacijski jer sam mišljenja da pravilnom i targetiranom vježbom uz kontrolu prehrane možeš napraviti sve što ovim putem želiš, a malo se stesat usput (tu se možda varam, zato sam i postavio pitanje).
yakuza_stinger @foggy po pravilima struke ti bi čak trebao nabacit max 10kg. Ne treba nužno bit 10kg mišića nego neka kombinacija.
Da, ako unosiš dovoljno tvari u sebe kojima hraniš ono što izgrađuješ. Inače u neku ruku sam sebe ždereš i zato treba jest kod vježbanja naravno. Tj, treba unosit određene doze. Osobno ne pazim previše na to, ali nisam fast food taknuo dugo vremena, većinom domaća hrana i puno špeka 😃