Govorimo o grafici da za neke igre nije važan gameplay, a sada ako se radi da je protagonist ženski lik, to je samo prednost, ali je nevažno naravno ako govorimo ozbiljno, iako radije bi odigrao za promjenu igru koja izgleda top, pa imala loš gameplay nego obrnuto.
Primjer Order 1886, igra izgleda vrhunski grafički, a koliko kritika je usmjereno na gameplay. Osobno meni je igra vrhunska.
To govorim, radije grafika pa gameplay. Zato recimo mi se uopče ne igra SO2 recimo, jel me iritira pikselasta grafika koliko god gameplay i priča bila dobra, da znam radi se o remasteru stare igre, ali opet.
Ne uvijek naravno, ali kad odigraš nekoliko naslova bilo starih remastera ili igri na modernim konzolama koje izgledaju kao iz PS2 ere zaredom onda ti više nije bitan gameplay nego želiš nešto atraktivno.
Horizon Zero Dawn recimo. Igru sam odigrao jel izgleda top. Gameplay je atraktivan, ali postane repetivan, pa uz open world repetivnost loše prezentirane priče, dosadnog side contenta i nezanimljivih likova igru igraš zbog grafike odnosno jel vrhunski izgleda i daje ti filmski ugođaj.