Stop diskriminaciji golisavih cura u video igrama.
Stellar Blade
- Uređivano
Znači, ovo mi sve više i više djeluje ko sleeper hit. I ne (samo) zbog guzica i sisa. Baš jedva čekam probati.
https://twitter.com/Krerart/status/1754908942155542641?s=20
Demo je vani.
- Uređivano
Za nešto čemu combat treba biti glavna vrlina, ovo je razočaravajuće
I priča se čini dobrom
Igrate demo? Dojmovi?
Igra i da ne valja, odmah day one kupnja zbog grafike.
Ne mogu tocno reci zbog cega ali ova igra ima neki sarm.
Konačno jedna igra za incele nakon svog ovog woka
Gamers rejoice!
ThomasAAnderson Ali što ako si incel koji voli wok?
Torgue vječna patnja
Ajde doć će na druge platforme pa će ti se gameplay poboljšat.
Pogleda san nešto gameplaya. Teško je dat ocijenu. Ni Nier me nije oduševio kad san igrao demo pa mi je na kraju bila top igra. Definitvo ima slićnu atmosferu i stil… Sad oće imat ono nešto svoje neznam.
I meni je combat kljakav i odbojan, nerviraju me ponajvise ovi health barovi protivnika i trzavi combo napadi. A vidi se igra nije bas ni tehnicki spremna, pa se nadajmo svi skupa da ce to popravit i da mozemo ako nista, uzivati u soundtracku. Ono sto mi je super su oba zenska lika, onak na prvu mi klikaju.
Ma imam sve platforme, to nije problem. Moje njurganje je više usmjereno prema tome da sam zapravo veliki fan ovakvog stila igre. Sve Bayonette sam prešao minimalno 2-3 puta, NieR oba dijela isto tako stime da ima legit 100% na obje igre. DMC neću ni spominjati. Znači imaš materijala 10-15 godina od svih igara koje su izašla i doslovno jedina stvar (combat) koju trebaš napraviti da ubija je u najbolju ruku mid. Kad smo već kod NieR-a po tom pitanju to je next gen igra po viđenom, a ostale igre ne treba ni spominjati
Ma meni čak ni ne smetaju health barovi koliko ti kažeš kaljkav combat i baš užasno basic comboi. Ostalo je sve baš jako dobro napravljeno ali glavna stvar nije što je jednako smješno kao što je bilo kako sam rekao u Sea of Stars.