Ja prekinuo nakon cca pola (ne volim gubit puno vremena na demoe), mislim da će ovo stvarno bit the roba, kak sam i očekival od prvog prikaza.
I ja sam očekival brži gameplay / fight, al ne žalim se što je ovak kak Famulus veli. (Perfect) parry i dodge će ovdje bit neka okosnica, trebat će naučit protivnike i njihove napade.
Skiilova stvarno ima, fight i movement će sigurno bit produbljeniji i raznovrsniji kak će se odmicat u igri.
Meniji jednostavni i pregledni, obavezno uključit da se automatski skuplja sve po podu jer će se inače propustit hrpa materijala.
I grafički je solidno (izmjenjival sam performance i balanced). Nije Tlou ili Horizon FW, al dobro izgleda. Dizajn likova i monstera mi se dopada. Monstera će očito biti pun k, nema straha da ćemo mlatit 3 vrste kroz cijelu igru.
I zadnja stvar, seksualizacija Eve mi se uopće ne čini nešto pretjerana. Sureee, potrudili su se oko oblina i sve, neću se žalit što igram sa zgodnim ženskim likom, al definitivno nije nikakav selling point. Ako ćemo baš o ženama, Tachy je prepička i pol 🤩😍 i mulci ju riješe u prvih 10 minuta..
Mater im blesavu, odmah 3 ocjene dolje 😃😅😡
Da skratim, potvrđeni day 1 i za mene. Makar nikad nije ni bilo sumnje u to.