Volim obicno ovakve igre ali ipak sam skeptican, volio bih da se varam.

Jel netko primjetio da je zenska u svakoj sceni imala drugaciji outfit i manje vise svaki je bio poprilicno oskudan. Brijem da bi igra zbog toga mogla biti docekana na noz od strane recenzenata.

Mene baš SB sa nečim podsjeća na PE igru za PS1. Nisu je bezveze prvi puta slično nazvali. Bossevi iz SB trailera me podsjećaju na neke u PE2.

Teško je dat neku procjnu, pogotovo kad je developer nepoznat. Ovako na prvu dosta toga se pokupilo od dobrh uzora. Hoće li na kraju imat ono nešto svoje u sebi, treba tek vidjet.

k ovaj Stellar mi diže Blade.

Giphy - blade switchblade GIF by Lunares

We wanted most attractive booty. Nier dobiva oštru konkurenciju.

Ne znam jel ovo znaci da je bas on radio na muzici ali cuj plus je plus.

Baš malo gledam novosti, intervjue i isječke iz igre i fakat mi se čini da bi ovo moglo biti ugodno iznenađenje.

Na stranu to kaj na prvu samo koriste guzice i sise sad da dižu prašinu oko igre, mislim da bi gameplay mogao biti dobar. Mjuza djeluje obećavajuće. Atmosfera. Baš držim fige da zbilja bude dobro.

Ali fora mi je vidjeti i brdo ovakvih šovinističkih isječaka. Redovito se nasmijem. Ali istina je da radije igram sa sexy likom nego nekim iz susjedstva. Fuck, cura koja nema veze s gamingom voli pogledati i zgodnu heroinu ili Kratosa golog torza. 😀

Stop diskriminaciji golisavih cura u video igrama.

23 dana kasnije

Za nešto čemu combat treba biti glavna vrlina, ovo je razočaravajuće

Alternativni kostim.

A ima negdje video i guzne fizike. Na bitne stvari su se koncentrirali.

I priča se čini dobrom

StarFox_N nema demoa…greskom je izbacen i odmah patchiran da ne mozes igrat

Ne mogu tocno reci zbog cega ali ova igra ima neki sarm.

prayer Kad sam cuo mjuzu odmah mi se sve svidjelo. NieR wannabe, sountrack kida

foggy

Mislim da radi isti tip muziku kao u NieR tako da me to posebno obradovalo kad sam čuo. Grafika je isto fantastična ali nažalost dobra grafika i glazba ne čini igru dobrom alo gameplay nije dobar, savršen primjer je Sea of Stars.

Ajde doć će na druge platforme pa će ti se gameplay poboljšat. 😁

Pogleda san nešto gameplaya. Teško je dat ocijenu. Ni Nier me nije oduševio kad san igrao demo pa mi je na kraju bila top igra. Definitvo ima slićnu atmosferu i stil… Sad oće imat ono nešto svoje neznam.

I meni je combat kljakav i odbojan, nerviraju me ponajvise ovi health barovi protivnika i trzavi combo napadi. A vidi se igra nije bas ni tehnicki spremna, pa se nadajmo svi skupa da ce to popravit i da mozemo ako nista, uzivati u soundtracku. Ono sto mi je super su oba zenska lika, onak na prvu mi klikaju.

dormin

Ma imam sve platforme, to nije problem. Moje njurganje je više usmjereno prema tome da sam zapravo veliki fan ovakvog stila igre. Sve Bayonette sam prešao minimalno 2-3 puta, NieR oba dijela isto tako stime da ima legit 100% na obje igre. DMC neću ni spominjati. Znači imaš materijala 10-15 godina od svih igara koje su izašla i doslovno jedina stvar (combat) koju trebaš napraviti da ubija je u najbolju ruku mid. Kad smo već kod NieR-a po tom pitanju to je next gen igra po viđenom, a ostale igre ne treba ni spominjati 🤷♂

foggy

Ma meni čak ni ne smetaju health barovi koliko ti kažeš kaljkav combat i baš užasno basic comboi. Ostalo je sve baš jako dobro napravljeno ali glavna stvar nije što je jednako smješno kao što je bilo kako sam rekao u Sea of Stars.

escoban maknut je demo. Valjda je pušten prije reda i čak nije ni prava verzija izašla van nego neka alpha.

Flipper To bi objasnilo ove lagove kroz animacije.

prayer Vjerujem da ti sigurno demo nece pokazat sve combo napade odmah, a ako si gledao video koji si stavio onda si vidio i ogroman skill tree. Meni je vise bitno da combat ima tezinu i da je zabavan, a to mi je nekako na sredini prema tom videu

foggy

Skill tree se čini zanimljivim da, no budemo vidjeli kad iađe prava stvar.