Tuhy Pogledo trailer još jednom i stvarno ne vidim razloga za negativu il skepticizam. Ne očekujem da će svrgnut Dmc, Ninju il Bayu sa trona najboljih, al stvarno očekujem dobru igru i odličan fighting.
member Tuhy Svo to troje što si nabrojao ima svoj identitet. Ovo baš izgleda nabacano i generično, čak i za japanske brije. Da gameplay ispadne vanserijski ( koji ovako na prvu izgleda skroz ok ) onda bi se probalo, ali ovako pass.
Garrus_V Volim obicno ovakve igre ali ipak sam skeptican, volio bih da se varam. Jel netko primjetio da je zenska u svakoj sceni imala drugaciji outfit i manje vise svaki je bio poprilicno oskudan. Brijem da bi igra zbog toga mogla biti docekana na noz od strane recenzenata.
TITANXIS Mene baš SB sa nečim podsjeća na PE igru za PS1. Nisu je bezveze prvi puta slično nazvali. Bossevi iz SB trailera me podsjećaju na neke u PE2.
Garrus_V Tzereen a sta mislis zasto igram Saints Row igre 😋 AbelKOsMos morat cu malo istraziti njihov Rad 😄
dormin Teško je dat neku procjnu, pogotovo kad je developer nepoznat. Ovako na prvu dosta toga se pokupilo od dobrh uzora. Hoće li na kraju imat ono nešto svoje u sebi, treba tek vidjet.