DEVELOPER: Shift Up
IZDAVAČ: Sony Interactive Entertainment
DATUM: 2023.
PLATFORME: PS5

Jbte, ja zaboravil na ovo s obzirom da se nisam mogo sjetit kak su ju preimenovali.

Po svemu bi moglo razvalit… Dmc sa ženskim likom, šta će ti više.

godina kasnije

Dajte mi neki sexy steelbook, ovo je preobično.

Bokte igra mi se činila ok dok jučer nisam vidio da izgleda toliko generično da mi se opće više ne igra. Možda sam se prevario, ali sve je ukočeno bilo u traileru, a baca mi na PS3 world design igara.

Miro Totalni turn-of, ni te silne guzice i sise me više ne zanimaju koliko me odbio prikaz.

foggy

Ma normalno nismo svi Tuhy da padamo na te gluposti

Istina, djeluje malo zastarjelo. Ali realno, Automata je djelovala i djeluje zastarjelo na prvi pogled. I sivo, monotono i prazno.

A opet je jedna od najboljih igara ikad. I baš to sve navedeno joj daje posebnu čar.

Dal' vjerujem da će ovo biti ko Automata? Nema šanse. Ali isto se nadam da će biti ugodno i zabavno iskustvo. Estetika mi paše (ne mislim samo guzice i sise), glazba mi paše, a ako combat bude iole engaging, to je sve što mi treba.

Realno, nitko ne očekuje da ovo bude u rangu DMC-a, Bayonette ili GOW-a, Ali s obzirom na produkciju bit će vjerojatno bolje od Code Veina, Scarlet Nexusa i tako toga. Shift Up je ipak novi studio pa im treba dati i malo kredita, ako se dokažu vjerojatno bude i nastavka.

Meni se jako sviđa. Fali mi ovakvih igara a veliki sam fan žanra.

Combat izgleda odlično, ako je responzivan onda brige nema. Dizajn likova je odličan, za raznovrsnost neprijatelja treba vidjeti. Vizualno je lijepa i glatko plovi. Svijet jest malo siv, ali obzirom na setting nemam zamjerke.

Osobno me Automata kupila nakon 2 sekunde materijala kojeg sam vidio. Ovdje nemam niti blizu takav efekt/feeling.

Combat mi je cudnjikav, ne kuzim one barove iznad glave, ali nevezano za njih dosta ukoceno pari. Nek sam u krivu, pa da ispadne super, ali za sada jok mili moji.

Genesis normalno.

Ima FF + Nier Automata vibe

Whats not to like? 💪

Ok, dva put ću kupit igru.

Pogledo trailer još jednom i stvarno ne vidim razloga za negativu il skepticizam.

Ne očekujem da će svrgnut Dmc, Ninju il Bayu sa trona najboljih, al stvarno očekujem dobru igru i odličan fighting.

Tuhy

Svo to troje što si nabrojao ima svoj identitet. Ovo baš izgleda nabacano i generično, čak i za japanske brije.

Da gameplay ispadne vanserijski ( koji ovako na prvu izgleda skroz ok ) onda bi se probalo, ali ovako pass.