Flipper Zaboravit ćeš da nisi imao snošaj već tri godine

Potvrđujem da je ovo apsolutna istina.

Čestitam, nisam znao da ste i vi u braku.

Želim dukate

Završio igru, 100% kompletirano, uživanje u svakoj sekundi. Čak mi ni rješavanje svih side aktivnosti i zločina koji se zacrvene po mapi u nijednoj sekundi nije dosadilo jer je igrivost toliko velika. Jedva čekam DLC.

member Sad da padne još na 89 da Sony proglasi igru kao komercijalni neuspjeh i gg

To je spustio lik koji je progledo kroz prste Jedi Survivoru za bugove i performanse i dao 95 a Spideyu isto to zamjerio 😃

Stigao novi patch.

Popravljena zastava i dodan PS Studios splash prije Insomniaca. Valjda su i to zaboravili 😅

Mislim da sam pri kraju igre. Moram priznati da me neugodno šokirala trajnost main storya.

Po meni kraće od jedinice i malo duže od Miles Moralesa.

Definitivno je trebalo trajati barem još 5-7h više i uopće ne bi bile filer misije.

Imam filing da bi se main story mogao preći za 10h, ako se striktno njega držiš.

Inače taj dio o kome pričate stvarno je moćan.

resident_evil

Završio jučer i mogu potvrdit da je Act 3 mogao biti duplo duži bez problema.

Kvaliteta je apsolutno tu i ne djeluje rushano jer priča ne pati zbog toga, ali s obzirom kud su išli s pričom, volio bi da je duže trajalo.

Side content mi je ostao. Samo The Flame, challengi i oni dronovi, ali i to je brzo gotovo. O side contentu ću reći da je baš poboljša u odnosu na original. Nijednom nisam osjetio kao da rješavam checklist.

Onda ide platina.

9/10 igra, 1 ocjena dolje zbog trajanja, ali nisam ni siguran da je to mana jer nisam dugo igrao igru koja nema dosadnih djelova i tolko me vuče da igram još.

Jedva čekam DLC, nadam se u jednom komadu ovaj put i New Game +.

Ako ovo bude goty jaja ću si odrezati.

Znači story vrh do acta 3,od kad su se pojavila ona symbiot gnijezda i ti neprijatelji,svaki story cutscene sam skipao.Priča i misije su držale dinamiku do tog dijela,onda je sve zbrzano,srushano i nezanimljivo,previše sci fi.

Od side contenta mi ostala ta gnijezda koja ko da su ispala iz prototype igre i Spider bots,čime se neću zamarati jer ne donose ništa vezano za gameplay.Side questovi čim sam vidio onaj pederluk došlo mi slomit igru.

Igra je upgrejdana jedinica, grafika nije nista wow(skoro ista) naspram prvog dijela,što je s obzirom da je igra ps5 only tužno.Combat dosadan,dodge kocka dodge kocka,ability su meh i gadgeti su značajno lošiji nego u prvom dijelu i manje ih je.Parry je nepotreban i zbunjujuć,pogotov u boss bitkama.Manje villaina nego u prvom dijelu.Sad kad sam sve to napisao, igra je zapravo downgrejdana jedinica jedino je traversal bolji.Duljina main storya je kriminalni loša a uz dosadan side content ova igra ne opravdava cijenu.Gluma,moram priznati na vrhunskom nivou kao i animacije.

Za mene osobno ocjena 5/10, gledajući iz perspektive da je igra nastavak.

3,2,1 spreman sam za drvlje i kamenje 😅

@weky prestani se razmnožavati!!

Veky233 nadam se da barem voliš Ubisoft kad ti Spider-Man 2 nije sjeo. The Division i The Division 2 su 10/10. Sve drugo nije.

Veky233 Mislis RDR2/Witcher3 i tjt. nema vise kvalitetni open world naslova 😅

Brijac ma pusti,vidiš da svršava na Venoma kao dijete od 8 godina