Veky233 svaki story cutscene sam skipao
Bravo, uspio si sam sebi otkriti u čemu je problem.
Veky233 dijela,onda je sve zbrzano,srushano i nezanimljivo
Kako znaš ako si sve cutscene skipao?
Meni je najdraži dio kad dođu Guardians of the Galaxy sa svemirskim brodom i onda MJ ode s njima na motoru
Veky233 ta gnijezda koja ko da su ispala iz prototype igre
To je loše? Inače Prototype je inspiriran symbiotom iz Spidermana, a uz to je i odlična igra
Veky233 Side questovi čim sam vidio onaj pederluk došlo mi slomit igru.
Da. Tu si upravu. Fascinantno da su uspjeli u svaki side quest u igri stavit pedere kak se guze.
Čuo sam od frenda da je čitao u nekom članku i da su neki NPCevi na ulici isto pederi. Strašno.
Veky233 grafika nije nista wow(skoro ista) naspram prvog dijela,što je s obzirom da je igra ps5 only tužno
Ni najbolji ray tracing na konzolama i to pri lockanih 60 FPSa, ni nepostojeći load timeovi i brzina streamanja podataka koja dozvoljava prelazak nekoliko kilometara u sekundi bez gubitka detalja, ni najdetaljniji i najgučći open-world grad ikad u industriji?
Ok… ti mora da si jedan od onih puddlegate ljudi.
Veky233 Combat dosadan,dodge kocka dodge kocka,ability su meh i gadgeti su značajno lošiji nego u prvom dijelu i manje ih je.Parry je nepotreban i zbunjujuć,pogotov u boss bitkama.
Evo jedan savijet. Odi u settings pa pod gameplay promjeni opciju difficulty sa Friendly Neighborhood na Amazing, Spectacular ili Ultimate.
Combat ti ne bude dosadan, a igra će ti i duže potrajati, iako ako ti je bila prekratka a samo si igrao s kockom i krugom, onda mislim da su ti standardi malo previsoki.
Veky233 Kvalitetne open world igre su ghost of tsushima,rdr2,horizon,days gone.Ovo ostalo je žali bože.
Tako je. Doslovno svaka druga open-world igra je smeće.
Joooj kako obožavam nekad različita i unikatna mišljenja. Kad je Nikola Tesla donio struju masama, san mu je bio da jednog dana netko piše ovakve osvrte na igre.