Čestitam, nisam znao da ste i vi u braku.

Želim dukate

Završio igru, 100% kompletirano, uživanje u svakoj sekundi. Čak mi ni rješavanje svih side aktivnosti i zločina koji se zacrvene po mapi u nijednoj sekundi nije dosadilo jer je igrivost toliko velika. Jedva čekam DLC.

member Sad da padne još na 89 da Sony proglasi igru kao komercijalni neuspjeh i gg

To je spustio lik koji je progledo kroz prste Jedi Survivoru za bugove i performanse i dao 95 a Spideyu isto to zamjerio 😃

Stigao novi patch.

Popravljena zastava i dodan PS Studios splash prije Insomniaca. Valjda su i to zaboravili 😅

Mislim da sam pri kraju igre. Moram priznati da me neugodno šokirala trajnost main storya.

Po meni kraće od jedinice i malo duže od Miles Moralesa.

Definitivno je trebalo trajati barem još 5-7h više i uopće ne bi bile filer misije.

Imam filing da bi se main story mogao preći za 10h, ako se striktno njega držiš.

Inače taj dio o kome pričate stvarno je moćan.

resident_evil

Završio jučer i mogu potvrdit da je Act 3 mogao biti duplo duži bez problema.

Kvaliteta je apsolutno tu i ne djeluje rushano jer priča ne pati zbog toga, ali s obzirom kud su išli s pričom, volio bi da je duže trajalo.

Side content mi je ostao. Samo The Flame, challengi i oni dronovi, ali i to je brzo gotovo. O side contentu ću reći da je baš poboljša u odnosu na original. Nijednom nisam osjetio kao da rješavam checklist.

Onda ide platina.

9/10 igra, 1 ocjena dolje zbog trajanja, ali nisam ni siguran da je to mana jer nisam dugo igrao igru koja nema dosadnih djelova i tolko me vuče da igram još.

Jedva čekam DLC, nadam se u jednom komadu ovaj put i New Game +.

Ako ovo bude goty jaja ću si odrezati.

Znači story vrh do acta 3,od kad su se pojavila ona symbiot gnijezda i ti neprijatelji,svaki story cutscene sam skipao.Priča i misije su držale dinamiku do tog dijela,onda je sve zbrzano,srushano i nezanimljivo,previše sci fi.

Od side contenta mi ostala ta gnijezda koja ko da su ispala iz prototype igre i Spider bots,čime se neću zamarati jer ne donose ništa vezano za gameplay.Side questovi čim sam vidio onaj pederluk došlo mi slomit igru.

Igra je upgrejdana jedinica, grafika nije nista wow(skoro ista) naspram prvog dijela,što je s obzirom da je igra ps5 only tužno.Combat dosadan,dodge kocka dodge kocka,ability su meh i gadgeti su značajno lošiji nego u prvom dijelu i manje ih je.Parry je nepotreban i zbunjujuć,pogotov u boss bitkama.Manje villaina nego u prvom dijelu.Sad kad sam sve to napisao, igra je zapravo downgrejdana jedinica jedino je traversal bolji.Duljina main storya je kriminalni loša a uz dosadan side content ova igra ne opravdava cijenu.Gluma,moram priznati na vrhunskom nivou kao i animacije.

Za mene osobno ocjena 5/10, gledajući iz perspektive da je igra nastavak.

3,2,1 spreman sam za drvlje i kamenje 😅

@weky prestani se razmnožavati!!

Veky233 nadam se da barem voliš Ubisoft kad ti Spider-Man 2 nije sjeo. The Division i The Division 2 su 10/10. Sve drugo nije.

Veky233 Mislis RDR2/Witcher3 i tjt. nema vise kvalitetni open world naslova 😅

Brijac ma pusti,vidiš da svršava na Venoma kao dijete od 8 godina

Danas platinirao igru i mogu reći da sam ugodno iznenađen. Prvi dio mi je bio dosta repetitivan, najviše side content. Miles Morales može proći jer je bio repetitivan, ali kratak. I vagao sam da li i kada igrati Spajdija dvojku. No popustio sam pred hypom i uzeo igru.

I na kraju mi je igra ispala takva topčina kakvoj se nisam mogao ni nadati. Vrhunska priča prepuna emocija, likovi odlični itd. itd. Ajde side content opet repetitivan no riješavao sam ga uz MSQ pa sam preživio. Definitivno najbolji nastavak i meni puno bolji od Horizona i GoW-a.

Veky233 svaki story cutscene sam skipao

Bravo, uspio si sam sebi otkriti u čemu je problem.

Veky233 dijela,onda je sve zbrzano,srushano i nezanimljivo

Kako znaš ako si sve cutscene skipao?

Veky233 previše sci fi

Meni je najdraži dio kad dođu Guardians of the Galaxy sa svemirskim brodom i onda MJ ode s njima na motoru

Veky233 ta gnijezda koja ko da su ispala iz prototype igre

To je loše? Inače Prototype je inspiriran symbiotom iz Spidermana, a uz to je i odlična igra

Veky233 Side questovi čim sam vidio onaj pederluk došlo mi slomit igru.

Da. Tu si upravu. Fascinantno da su uspjeli u svaki side quest u igri stavit pedere kak se guze.

Čuo sam od frenda da je čitao u nekom članku i da su neki NPCevi na ulici isto pederi. Strašno.

Veky233 grafika nije nista wow(skoro ista) naspram prvog dijela,što je s obzirom da je igra ps5 only tužno

Ni najbolji ray tracing na konzolama i to pri lockanih 60 FPSa, ni nepostojeći load timeovi i brzina streamanja podataka koja dozvoljava prelazak nekoliko kilometara u sekundi bez gubitka detalja, ni najdetaljniji i najgučći open-world grad ikad u industriji?

Ok… ti mora da si jedan od onih puddlegate ljudi.

Veky233 Combat dosadan,dodge kocka dodge kocka,ability su meh i gadgeti su značajno lošiji nego u prvom dijelu i manje ih je.Parry je nepotreban i zbunjujuć,pogotov u boss bitkama.

Evo jedan savijet. Odi u settings pa pod gameplay promjeni opciju difficulty sa Friendly Neighborhood na Amazing, Spectacular ili Ultimate.

Combat ti ne bude dosadan, a igra će ti i duže potrajati, iako ako ti je bila prekratka a samo si igrao s kockom i krugom, onda mislim da su ti standardi malo previsoki.

Veky233 Kvalitetne open world igre su ghost of tsushima,rdr2,horizon,days gone.Ovo ostalo je žali bože.

Tako je. Doslovno svaka druga open-world igra je smeće.

Joooj kako obožavam nekad različita i unikatna mišljenja. Kad je Nikola Tesla donio struju masama, san mu je bio da jednog dana netko piše ovakve osvrte na igre.