- Uređivano
Silent Hill 2 Remake
Odigrao 1h…auu kako dobar pocetak. Atmosfera topcina, combat socan i moram priznat da je quality mod jako igriv i djuluje jako smooth.
- Uređivano
Kako već sunce ti ljubim
Vidio sam neke usporedbe i mislim da ću ja i quality mode.
Btw na kojim težinama igraš zagonetke i combat?
resident_evil Deluxe ima 48h early access pa picicm
Igram na hard sve, bas se osjecas bespomocno, atmosfera ubija i sound design je fenomenalan.
Sad kad sam nasao pistolj malo jebe ciljanje na 30 fpsa al moze se, dodaje na imerziji
Prvi dojmovi jako jako pozitivni, kad padne mrakača nastavljam.
https://en.gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/silent-hill-2-test-gpu-cpu
na 4K max +RT RTX 4090 cc 42 fpsa u prosjeku
- Uređivano
Ne igram. Horror igre nemrem igrat. Nisam igrao ni orginal pa ne znam ni priču.
Al gledam IGPa kak streama i čudo izgleda. Od grafike pa dp glume i priče top.
Magla je čudo.
- Uređivano
Posle posla pokupit igru i večeras u maglu. jedva čekam!
- Uređivano
Baš se čini kao pun pogodak i drago mi da je ovako ispalo. Ne zbog Konamija već zbog toga jer je SH2 iznimno bitan naslov za gaming te zbog novijih generacija super što to nisu uprskali (valjda i MGS3 bude toliko dobro odrađen).
Samo s obzirom da je satnica negdje duplo duža nisam siguran koliko će biti platinaša, ako su višestruki završeci među trofejima. Isto tako živo me zanima koliko je igra zapravo izmijenjena, ali original sam završio čini mi se dvaput uvrh glave, a od prelaska je prošlo oko 20 godina.
@Fenix - ajd plz ako moežeš sredi Foxov retro osvrt na SH2 jer je jedan od najboljih tekstova na portalu ( a sada ga ne da otvoriti) - Silent Hill 2
Edit: evo direktnog linka - https://ffa.hr/gaming-kultura/retro/silent-hill-2/412/
DLSS daleko bolji od FSRa, na oko vidljive razlike u kvaliteti
Sto je s brightnesom u mracnim sobama pobogu?
Igrate na oledu ili? Ja nemam nikakvih problema s tim, taman je mracno.
- Uređivano
DarkPunisher OLED, LG C3, postavio sam nedavno sve prema "recommended" postavkama, sve igre su super, ali ovdje sam morao dizati HDR brightness da se vidi ok, ali onda malo vani udara. Užasno mračno po defaultu, toliko da se ne vidi ništa u prostoriji. Ne vjerujem da ja imam drugačiju verziju ili krivi TV.
Edit:
Performance Mode
Max Lum - 1500, Mid Lum - 20, Min Lum - 12 HDR Brightness - 3.2
Ovako izgleda puno bolje. I ako smijem primjetit - mnogo daleko od defaulta.
foggy Da vidio sam da ljudi s OLED TVima imaju ovdje problema sa mracnim prostorijama…steta nadam se da ce fixat to brzo jer igra je jebeno fantasticna. Valjda prvi put da sam sretan bez oleda
- Uređivano
DarkPunisher Je, prvih sat i nešto je super, čak se može upalit "foggy" mode da igra bude više kao original Ona prva animacija kad kreće igra pa krene mjuza… Uf, kak ova igra ima dobar OST to nisu istine.
Grafički mode je primjetno ljepši, ali čini mi se dosta nestabilan.
Performance mode je isto nestabilan, sigurno nije stabilnih 60, i sve lokve i odsjaji su katastrofa na njemu. Bode jako u oči.
Daleko je ovo od tehnički ispravne igre, ali rekao bih da ne smeta jer većinom sam se šuljao kad krene akcija
- Uređivano
foggy ja kombiniram quality u otvoreni prostorima (citaj grad) a u zatovrenim dugackim dionicama koristim perfromance jer u mracnim prostorijama kakve su kroz vecinu igre ne gubi se grafika tolko a nenormalno pomogne kod ciljanja neprijatelja i izbjegavanja njihovih napada. Ima dijelova di ih je jako puno i nema isusa da bi to igrao u 30. S druge pak strane, ona magla u gradu i to, tam puknem quality i gustam u atmosferi, maglustini i opecnito cinematic feelingu.
Jao kako je igra dobra ej, svaki dan samo cekam da dodem doma
DarkPunisher U apartmanima vani pool area, stari moj to ak je 12 FPS-a puno sam rekao. Baš tehnički smrad od igre, a uopće nije toliko detalja da se to dešava. Patchirat će se to opasno.
Ali da, igretina, baš je jako dobra. Melee fajt je super, nema mashanja, moraš se micat, zajebano je ubit nekog sa daskom Veselje.