Drago mi je što napravili dobar posao.

Ovime je Konami praktički dobio zeleno svjetlo da nastavi sa skidanjem paučina sa svojih IP-eva. Krenuli su s remasterima, započeli s remakovima. Možemo očekivat Silent Hill 1 remake, nakon MGS Delte i MGS1. U nekoj budućnosi nadam se i nastavke nekih naslova.

Brijac Manje struje troši, bolje ide, gdje je tu problem?

Di je taj PRO sa boljim ray tracingom.. Čeka se…

Pro će ti samo izoštriti lijevu sliku.

Ah….

Vidio sam na gafu već pljuvanje da izgleda užasno i da original izgleda bolje!

Slika unutrašnjosti sa stepenicama za usporedbu i onda komentari da original izgleda bolje i ima atmosferu. Šta jednostavno nije istina i nostalgija je jebena stvar!

Jebo ih filmgrain i chromatic abberation, zabranit u igrama!!

BUUUUU, original je imao jako izražen film grain, ovdje nije, buuuuu

Odigrao 1h…auu kako dobar pocetak. Atmosfera topcina, combat socan i moram priznat da je quality mod jako igriv i djuluje jako smooth.

DarkPunisher

Kako već sunce ti ljubim 😃

Vidio sam neke usporedbe i mislim da ću ja i quality mode.

Btw na kojim težinama igraš zagonetke i combat?

resident_evil Deluxe ima 48h early access pa picicm 😃

Igram na hard sve, bas se osjecas bespomocno, atmosfera ubija i sound design je fenomenalan.

Sad kad sam nasao pistolj malo jebe ciljanje na 30 fpsa al moze se, dodaje na imerziji Ha-Ha-Ha

Prvi dojmovi jako jako pozitivni, kad padne mrakača nastavljam. 😃

Ne igram. Horror igre nemrem igrat. Nisam igrao ni orginal pa ne znam ni priču.

Al gledam IGPa kak streama i čudo izgleda. Od grafike pa dp glume i priče top.

Magla je čudo.

Posle posla pokupit igru i večeras u maglu. jedva čekam!

Baš se čini kao pun pogodak i drago mi da je ovako ispalo. Ne zbog Konamija već zbog toga jer je SH2 iznimno bitan naslov za gaming te zbog novijih generacija super što to nisu uprskali (valjda i MGS3 bude toliko dobro odrađen).

Samo s obzirom da je satnica negdje duplo duža nisam siguran koliko će biti platinaša, ako su višestruki završeci među trofejima.😆 Isto tako živo me zanima koliko je igra zapravo izmijenjena, ali original sam završio čini mi se dvaput uvrh glave, a od prelaska je prošlo oko 20 godina.😅

@Fenix - ajd plz ako moežeš sredi Foxov retro osvrt na SH2 jer je jedan od najboljih tekstova na portalu ( a sada ga ne da otvoriti) - Silent Hill 2

Edit: evo direktnog linka - https://ffa.hr/gaming-kultura/retro/silent-hill-2/412/

Pyramid head kao neki lik iz videoigre mi je dotad bilo nešto najčudnije. Rekoh to može samo Silent Hill.

Ima dosta ovako slične simbolike sa Hammer tipom (The Keeper) iz The Evil Within što me zapravo u tren podsjetilo na SH2 dok sam igrao TEW.

Sto je s brightnesom u mracnim sobama pobogu?

foggy

Jbg, morat ces čekati remaster za to. Ili kupiti remaster konzolu sljedeći mjesec Ha-Ha-Ha

Ali da, slažem se da je u kurcu. Bude to stajalo dok se ne sredi.