herc

Tko je ta?

arthurmorgan482

To ce vjerovatno biti jako bitna komponenta za online, da se zadovolji new-age skupina koja je najbrojnija, bez obzira sto je to Gta, trendovi su snazniji i prodaju igre.

stitrek bilo je društvenih mreža i u GTA 5 prije nego što je Online bio planiran da bude iole blizu ovoga što je danas. GTA je oduvijek bio satira društva, a ovo je definitivno to, nikakvi woke ni podilaženje

1. mi je kao simulacija. Odjednom koristim Euro i gledam GTA6 trailer. Strašno

Fenix

Vidjet cemo dali je social-media sastavni dio igre ili satira, tesko je to skužiti iz trailera.

herc znao sam da mi je poznata ova guza

Tribat ce mi helex da sad zaspem

Top 5 trending postova na Redditu su Traileri igre. Otkako koristim Reddit ovo do sad nisam vidio.

Spektakl.

Auu.

Izgleda kao Project Americas o kojem smo pisali. Definitivno neće biti samo Vice City. Čini se ogromno. Vibe genijalan.

Daj nam Fenixe GTA emoji s ovim finim logom i bojama da si možemo metat reakcije. 😁

Izostanak izlaska igre za PC u 2025. je cista pohlepa da velika skupina igraca sa konzolama kupi igru godinu-dvije kasnije i na PC-u.

"Ali tako to Rockstar radi sa svim svojim igrama" yea right, drugih razloga osim pohlepne zarade nema, jer arhitekture konzola su dosta slicne PC-u, pogotovo Xbox - PC sa Dx12, svakako bezvezna corpo odluka.

escoban

Da je "mocni" Microsoft pravi igrac u ovom gaming eko sustavu, rekao bi Rockstaru:

"Mi držimo do Xbox-PC-Windows sustava i igru ako mislite izbaciti na nasu platformu, treba biti na obje Dx12 platforme"

Moš mislit šta Microsoft drži do PC-a, nadam se da ce Lord Gaben sta prije izbacit Steam OS na desktop da se maknemo od tih šonjo-žohara😁

Brijac nek vatividya analizira duboku i depresivnu priču bouncy booty ko da ju je from software pisao u jednosatnom videu

Odma sinoc san reka Troy Baker daje glas, za zensku neznan. Ali muskog koda san Joela cuo u Last of Usu

Još jednom je samo potvrđeno da je PC nebitna platforma u svijetu igara. Dobro, to smo već znali.

Flipper da je PC nebitna platforma u svijetu igara.

Flipper

Nije PC nebitna platforma, vec ce ogroman broj konzolaša nakon godinu dana opet kupiti igru, kravu treba musti a ne izmusti.

Sve to izgleda super, ali baš me razočaralo kad sam vidio 2025. na kraju. Predugo su to razvukli, a ako se nešto može zaključiti iz trailera je to da će se GTAV opet vratiti na liste najprodavanijih jer je ovaj trailer sad ponovno nahajpao ljude za GTA.

Samo da nebude lockano na 30fpsova, jos ce najavit 60fps iskljucivo na PS5PRO 😂