arthurmorgan482 Jel se to samo meni čini da ima kriminalno malo pregleda. 90ak tisuća u 40 minuta. Valjda je do yt i njihovog refreshanja broja pregleda. Nema šanse da je manje od 100 000 ljudi vidjelo ovo
stitrek arthurmorgan482 Trailer je pusten prije jer je leak izasao prije nekoliko sati, ljudi nisu ocekivali trailer zato nema puno pregleda.
herc arthurmorgan482 Jel se to samo meni čini da ima kriminalno malo pregleda. 90ak tisuća u 40 minuta. To je zato što su pustili trailer 15 sati ranije bez najave.
Brijac Fenix Ja stvarno mislim da neće bit samo Vice City. U traileru ima nekoliko teretnih brodova, moraju ići negdje I ja se nadam da će otići korak dalje i da ćemo moći otputovati u neki drugi grad. Uff to bi bilo next level.
arthurmorgan482 Ma znam da zbog iznenadnog izlaska ljudi ni nemaju pojma ali valjda samo šteka broj pregleda. S obzirom na broj lajkova prije i nakon izlaska rekao bih ipak cca 1 milja. Moglo bi to lako 30 milki prebaciti u prva 24 sata
Fenix arthurmorgan482 u par minuta nakon ponoći kad sam gledao imao je oko pola milijuna lajkova. Znači najmanje 1,7 milijuna, a vjerojatno 5-10+ u ovom trenutku. YT to uvijek krivo broji na početku. Ali ionako nebitno Brijac bit će svega 😄
deathwish Brijac nek vatividya analizira duboku i depresivnu priču bouncy booty ko da ju je from software pisao u jednosatnom videu
herc Tko god da je u Rockstaru zaslužan za odabir glazbe za GTA serijal, zaslužuje nagradu za životno djelo!
arthurmorgan482 Prerano tj prekasno je za analizu ali mi je jedna stvar odmah zapela za oko Izgleda da bi društvene mreže mogle igrati neku ulogu u igrici. Ima valjda 5-6 kadrova koji su kao livestream na društvenim mrežama. To bi mogla biti zanimljiva mehanika
stitrek herc Tko je ta? arthurmorgan482 To ce vjerovatno biti jako bitna komponenta za online, da se zadovolji new-age skupina koja je najbrojnija, bez obzira sto je to Gta, trendovi su snazniji i prodaju igre.
Fenix stitrek bilo je društvenih mreža i u GTA 5 prije nego što je Online bio planiran da bude iole blizu ovoga što je danas. GTA je oduvijek bio satira društva, a ovo je definitivno to, nikakvi woke ni podilaženje
stitrek Fenix Vidjet cemo dali je social-media sastavni dio igre ili satira, tesko je to skužiti iz trailera.
Raziel Top 5 trending postova na Redditu su Traileri igre. Otkako koristim Reddit ovo do sad nisam vidio. Spektakl.