Grand Theft Auto VI
Ma znam da zbog iznenadnog izlaska ljudi ni nemaju pojma ali valjda samo šteka broj pregleda. S obzirom na broj lajkova prije i nakon izlaska rekao bih ipak cca 1 milja. Moglo bi to lako 30 milki prebaciti u prva 24 sata
E, sada… Trailer 2 na Game Awards
Sad kad krenu one krive analize trailera
arthurmorgan482 u par minuta nakon ponoći kad sam gledao imao je oko pola milijuna lajkova. Znači najmanje 1,7 milijuna, a vjerojatno 5-10+ u ovom trenutku. YT to uvijek krivo broji na početku. Ali ionako nebitno
Brijac bit će svega
Tko god da je u Rockstaru zaslužan za odabir glazbe za GTA serijal, zaslužuje nagradu za životno djelo!
- Uređivano
Prerano tj prekasno je za analizu ali mi je jedna stvar odmah zapela za oko
Izgleda da bi društvene mreže mogle igrati neku ulogu u igrici. Ima valjda 5-6 kadrova koji su kao livestream na društvenim mrežama. To bi mogla biti zanimljiva mehanika
Nadam se da će ubaciti i Aleksandru Prijović!
- Uređivano
Tko je ta?
To ce vjerovatno biti jako bitna komponenta za online, da se zadovolji new-age skupina koja je najbrojnija, bez obzira sto je to Gta, trendovi su snazniji i prodaju igre.
- mi je kao simulacija. Odjednom koristim Euro i gledam GTA6 trailer. Strašno
Tribat ce mi helex da sad zaspem
- Uređivano
Auu.
Izgleda kao Project Americas o kojem smo pisali. Definitivno neće biti samo Vice City. Čini se ogromno. Vibe genijalan.
Daj nam Fenixe GTA emoji s ovim finim logom i bojama da si možemo metat reakcije.
Izostanak izlaska igre za PC u 2025. je cista pohlepa da velika skupina igraca sa konzolama kupi igru godinu-dvije kasnije i na PC-u.
"Ali tako to Rockstar radi sa svim svojim igrama" yea right, drugih razloga osim pohlepne zarade nema, jer arhitekture konzola su dosta slicne PC-u, pogotovo Xbox - PC sa Dx12, svakako bezvezna corpo odluka.
Da je "mocni" Microsoft pravi igrac u ovom gaming eko sustavu, rekao bi Rockstaru:
"Mi držimo do Xbox-PC-Windows sustava i igru ako mislite izbaciti na nasu platformu, treba biti na obje Dx12 platforme"
Moš mislit šta Microsoft drži do PC-a, nadam se da ce Lord Gaben sta prije izbacit Steam OS na desktop da se maknemo od tih šonjo-žohara